ΕΔΩ θα βρεις τα πιο εντυπωσιακά ρούχα και αξεσουάρ για του Αγίου Βαλεντίνου!

Για μία ακόμη χρονιά είμαστε πολύ κοντά στην η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και όσες από εμάς είμαστε in love σίγουρα θέλουμε την ημέρα αυτή να είμαστε εντυπωσιακές. Είτε πρόκειται να βγούμε με ένα αγόρι που γνωρίσαμε πρόσφατα, είτε πρόκειται να βγούμε με τη σχέση μας, είτε πρόκειται να βγούμε με τις κολλητές μας (και αυτή είναι πολύ καλή φάση). Σίγουρα έχεις περάσει πολύ χρόνο στο να βρεις τι θα του πάρεις, άλλη ερώτηση που επικρατεί στο μυαλό σου είναι: “Τι θα φορέσω;”. Σίγουρα την συγκεκριμένη ημέρα θα ήθελες να είσαι περισσότερο εκθαμβωτική από κάθε άλλη φορά.  Δεν θα σε αφήσω να ταλαιπωρηθείς καθόλου και γι αυτό πήγα ήδη στα μαγαζιά και σου έχω ετοιμάσει ένα πλούσιο ρεπορτάζ με ρούχα και αξεσουάρ που θα σε κάνουν να νιώσεις λαμπερή την βραδιά αυτή.

Το σημερινό θέμα χωρίζεται σε τρεις κατηγορίες. Θέλεις και κομψή; Τότε η ιδανική κατηγορία για σένα είναι τα μαύρα ρούχα και αξεσουάρ. Θέλεις να είσαι σέξι και μοιραία; Τότε τα sequin ρούχα και αξεσουάρ υπόσχονται να αποθεώσουν το στιλ σου. Θέλεις να είσαι αισθησιακή και εντυπωσιακή; Πόνταρε στα κόκκινα ρούχα και αξεσουάρ που θα δημιουργήσουν μια φλογερή εμφάνιση.

Sequin

Tα sequin ρούχα εκπέμπουν ένα λαμπερό ύφος και θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις. Μπορείς να επιλέξεις ένα look που να απαρτίζεται από sequin top και ένα ωραία bottom κομμάτι, ή να ντυθείς με total sequin look (πολύ στιλάτο και τολμηρό) επιλέγοντας ένα φόρεμα. Εγώ σου προτείνω και παντελόνια clutch αλλά και παπούτσια για να διαλέξεις!

Δες τι σου διάλεξε η fashion editor

Κόκκινο

Το κόκκινο έχει την τιμητική του αυτές τις ημέρες. Το βλέπουμε παντού, από τη διακόσμηση στα μαγαζιά, στις βιτρίνες, μέχρι και στις στιλιστικές μας επιλογές. Το κόκκινο είναι σέξι, είναι φλογερό και αποπνέει δυναμισμό. Μπορείς να το φορέσεις από την κορυφή έως τα νύχια, μιας και θεωρείται σούπερ trend, ή να προσθέσεις κάποιες κόκκινες πινελιές στο σύνολό σου.

Δες τι σου διάλεξε η fashion editor

Mαύρα


Το μαύρο είναι η πιο διαχρονική, μυστηριώδες και σέξι επιλογή που μπορείς να κάνεις εκείνη την ημέρα. Για ακόμα πιο θηλυκό αποτέλεσμα μπορείς να εμπλουτίσεις το σύνολό σου με μαύρες δερμάτινες λεπτομέρειες και να τραβήξεις όλα τα βλέμματα. Επίσης, και η μαύρη δαντέλα θεωρείται so hot και θα προσθέσει μια retro chic πινελιά στο σύνολό σου.

Δες τι σου διάλεξε η fashion editor

Read More

And More