Είναι επίσημο: Τα sneaker είναι τα παπούτσια που θα φορέσουμε περισσότερο φέτος!

Δεν είναι τυχαίο που εδώ και αρκετές σεζόν, τα sneakers έχουν ανέβει στην κατάταξη με τα must have κομμάτια της σεζόν. Είναι άνετα, είναι ξεκούραστα και πλέον υπάρχουν σχέδια που έχουν πολύ fashion ύφος. Τα sneakers, είτε στην υπερβολική τους μορφή, είτε στην πιο απλουστευμένη, έχουν κερδίσει έδαφος όχι μόνο σε καθημερινές πρωινές εμφανίσεις, αλλά και σε πιο ιδιαίτερες, με τα κορίτσια στο Instagram να τα απογειώνουν με τους ευφάνταστους συνδυασμούς τους.

Ειδικά τώρα με την καραντίνα, έχεις ίσως περισσότερο ανάγκη από ποτέ, look με άνεση, χωρίς όμως να χάνεις και την αγάπη σου για τη μόδα και το ιδιαίτερο styling.

Tα sneakers λοιπόν είναι το παπούτσι που έχει αυτόν το ρόλο, αφού τόσο το χαλαρό του ύφος όσο και το ότι συνδυάζεται πλέον με τα πάντα θα το καθιερώνουν σαν το πιο must have κομμάτι της σεζόν! Σε λευκό ή σε άλλες επιτυχημένες εκδόσεις πολυτελών οίκων μόδας, υπάρχουν πολλά σχέδια για να δεις, να αποκτήσεις και να τα σετάρεις σε καθημερινά σύνολα με άποψη.

Τα sneakers είναι πλέον βασικό κομμάτι όλων των look μας, και όχι μόνο των αθλητικών, έτσι τώρα είναι η σωστή στιγμή να πάρουμε ιδέες για ανεπιτήδευτους και πολύ μοντέρνους τρόπους ώστε να τα φορέσουμε το φετινό χειμώνα. Βοηθός μας όπως πάντα το Instagram και τα it girls που ξέρουν να μας εμπνέουν με τον καλύτερο τρόπο.

@aylin_koenig

O πιο εύκολος συνδυασμός και ποτέ λανθασμένος είναι τα sneakers σου με τζιν και πουλόβερ. Μπορείς να φορέσεις χρωματιστά sneakers και να συνδυάσεις επιτυχημένα ένα πουλόβερ στην παλέτα που υπάρχει ήδη στο παπούτσι σου, για ένα ισορροπημένο look.

@anoukyve

Oι φόρμες πλέον αποτελούν τη “στολή” μας και φέτος θα τις απογειώσουμε και εκτός γυμναστηρίου. Συνδύσε τις με τα αγαπημένα σου sneakers και σαν πανωφόρι, όσο ο καιρός το επιτρέπει, βάλε μία σοφιστικέ καμπαρντίνα αντί για το αναμενόμενο μπουφάν σου.

@anoukyve

Eδώ έχουμε μία πολύ ωραία εικόνα, με λευκό και camel, ένα συνδασμό που πάντα δείχνει το ντύσιμο μας πιο ακριβό. Το camel παλτό σου θα αποκτήσει ένα πιο athleisure ύφος συνδυασμένο με λευκό demim σύνολο και βεβαίως τα αγαπημενα σου sneakers.

@camillecharrierre

To καπιτονέ ύφασμα ειναι η άφιξη της σεζόν σε πανωφόρι και θα το δεις πολύ από εδώ και πέρα στα instagram girls. To παλτό ή το jacket από αυτό το ύφασμα θα ταιριάζει τέλεια με τα all time classic sneakers σου. Δοκίμασε το.

@emmahill

γήινα χρώματα πάντα δίνουν μία chic εικόνα στο ντύσιμο σου ακόμη και αν αυτό περιλαμβάνει το πολυφορεμένο σου τζιν και τα λατρεμένα σου sneakers. Καφέ και μπεζ αποχρώσεις είναι η λύση για να γίνει ένα casual σύνολο πιο κοψμό με μία μόνο κίνηση.

@leonieharris

To effortless ύφος που έχουν τα sneakers τους δίνουν τη δυνατότητα να συνδύαζονται με πιο edgy κομμάτια και το αποτέλεσμα να είναι όμορφο. Εδώ μία vinyl καμπαρντίνα δείχνει απόλυτα city με τα πολύχρωμα αθλητικά και το όλο σύνολο έχει μία καθημερινή εικόνα.

@monicaainleydlv

Η ολόσωμη φόρμα χρειάζεται τα sneakers για να αποκτήσει ένα all day ύφος και βεβαίως να γίνει ένα ρούχο που φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ.

@monicaainleydlv

Ακόμη και πιο boho σύνολα μπορούν να συνδυαστούν με τα sneakers σου. Παντελόνια που έχουν λίγο καμπάνα με seventies πανωφόρι και καπέλο είναι μία πολύ ωραία πρόταση για την πόλη.

@vikyandthekid

To κολάν και τα sneakers κάποτε ήταν κομμάτια που τα συνδύαζες μόνο στο γυμναστήριο. Φέτος όλα αλλάζουν και η μόδα σε βγάζει στο δρόμο με άνετο στιλ συνδυάζοντας τα πιο βασικά σου κομμάτια χωρίς τύψεις.

@lucywilliams02

Δώσε νέο ύφος στο κλασικό σου cargo παντελόνι συνδυάζοντάς το με ρομαντικό ζακετάκι και δερμάτινα sneakers. Παίξε με τα ύφη και ανανέωσε την εμφάνιση σου χωρίς έξοδα.

 

Read More

And More