Είναι τα ανδρικά παπούτσια οι νέες μπαλαρίνες;

Υπάρχουν κομψά παπούτσια χωρίς τακούνια; Ναι! Φυσικά και μπορούν να υπάρξουν!
Οι μπαλαρίνες οδεύουν προς τη δύση τους τη στιγμή που τα ανδρικά παπούτσια έρχονται να κυριεύσουν την γυναικεία γκαρνταρόμπα!

Οι σχεδιαστές πάντα επιδιώκουν να κλέβουν τα ανδρικά στοιχεία για να στολίζουν τις πιο chic γυναικείες εμφανίσεις! Γραβάτες, μανικετόκουμπα, κοστούμια και τώρα τα παπούτσια! Και το τελευταίο οχυρό της ανδρικής γκαρνταρόμπας αλώθηκε!

Οι celebs τα λατρεύουν! Η Kate Moss τα συνδυάζει με cropped παντελόνι, η Rihanna τα χρησιμοποιεί για να ολοκληρώσει ένα ανδρόγυνο look ενώ η Kirsten Dunst τα επιλέγει για ένα χαλαρό περίπατο στο Λονδίνο.

Οι σχεδιαστές τα αποθέωσαν! Τα είδαμε να ανεβοκατεβαίνουν τις πασαρέλες σε συνδυασμό με φούστες, ολόσωμες φόρμες, κοστούμια… Τα λατρέψαμε στην old school εκδοχή του οίκου Daks αλλά και στην κλασική πρόταση του Salvatore Feragamo. Οι Ashish και Chole τα προτείνουν σε διαχρονικό μαύρο χρώμα ενώ στη συλλογή του Marc by Marc Jacos θα τα βρεις σε εντυπωσιακό χρυσό!

DOS & DON’TS

– Φόρεσε τα με κάλτσες! Κοινός παρανομαστής σε όλα τα fashion shows ήταν η παρουσίασή τους με κάλτσες!
– Επένδυσε σε ένα ζευγάρι σε μαύρο χρώμα που μπορεί να συνδυαστεί με πολλά καθημερινά looks.
-Συνδύασέ τα με μια pencil φούστα και ένα λευκό πουκάμισο και έχεις φτιάξει το απόλυτο Office Look!
-Όπως κάθε τάση έτσι και αυτά, έρχονται με πολλές παραλλαγές για να επιλέξεις αυτά που ταιριάζουν στο στιλ σου! Μπορείς να τα βρεις με rock στοιχεία (Christian Louboutin), με ασπρόμαυρο μίνιμαλ (Marc by Marc Jacobs) αλλά και με snake print (Maison Martin Margiela).
-Τόλμησε τα σε πρωτότυπα prints και χρώματα όπως το χρυσό για τις πιο επίσημες εξόδους!



Όχι, δεν κοιτάς ανδρικές βιτρίνες. Είναι η νέα πρόταση της μόδας!!!

Read More

And More