Fall/Winter 2011-2012: Οι νέες εμμονές! Τα looks και τα fashion items που αγγίζουν το όνειρό σου…

Kάθε σεζόν οι collection σου προτείνουν νέα looks που για να τα δημιουργήσεις πρέπει να χτίσεις από την αρχή την γκαρνταρόμπα σου -πράγμα πολύ δύσκολο- ή να αγοράσεις κάποια αξεσουάρ και κάποια ρούχα κλειδιά που θα σου την αναβαθμίσουν αυτόματα.

Το ταξίδι καθ’ όλη τη διάρκεια του ξεφυλλίσματος τόνων από περιοδικά, εγχώρια και μη σε οδηγούν στο να χάνεις την απόλυτη επαφή και επικοινωνία με την πραγματικότητα. Ξεχνάς πόσα βγάζεις, πόσα δίνεις, με πόσα ζεις γιατί απλά τα θέλεις όλα! Όλα τα ρούχα, τα αξεσουάρ της φετινής σεζόν μην σου πω και της προηγούμενης και της επόμενης και αυτών που θα έρθουν στο μέλλον.Θέλω! Ένα ρήμα με τόση δύναμη μέσα του που μπορεί να σε οδηγήσει από την απόλυτη δυστυχία μέχρι την χρεωκοπία.

Εκεί λοιπόν σε μια διαδικασία παράνοιας κάνοντας ανώφελους λογαριασμούς συνειδητοποιείς (και όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα) πως κάποια πράγματα είναι εκεί για να σε κάνουν να ονειρεύεσαι. Και στο όνειρο δεν υπάρχουν όρια! Δεν υπάρχουν φραγμοί! Στην περίπτωσή μας τιμές!

Το tlife.gr σου παρουσιάζει τα πιο αγαπημένα κομμάτια της χειμερινής σεζόν που σε κάνουν να ονειρεύεσαι, να εμπνέεσαι αλλά και να αποκτάς σύνδρομα εμμονικά.

Σε προειδοποιώ πως το παρακάτω άρθρο δεν αποτελεί οδηγό αγοράς αλλά οδηγό αποπλάνησης!

Στη φετινή είναι σχεδόν αδύνατο να μην έχει πέσει το μάτι σου πάνω σε εντυπωσιακά φορέματα, κοστούμια, γούνες, παλτό και αξεσουάρ που θέλεις να τα γραπώσεις και να κοιμηθείς μαζί τους όπως έκανες μικρή με την καινούρια σου κούκλα.


Aπό αριστερά Balmain και Dolce&Gabbana

Αυτόματα το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό κοιτώντας τις collection Βalmain και Dolce&Gabbana είναι “η πούλια κι ο αυγερινός”. Φορέματα νεανικά, sexy κι απόλυτα θηλυκά με ανάλαφρη κι αρκετά διασκεδαστική διάθεση σε μαγνητίζουν.


Από αριστερά Givenchy και Μarc Jacobs
Φούστες στενές ψηλόμεσες που κολακεύουν και αναδεικνύουν τη φιγούρα σου με το πουά να κερδίζει τις εντυπώσεις. Ο συνδυασμός με πουλόβερ και εκθέτωντας ένα μικρό μέρος της κοιλιάς δημιουργεί αμέσως συμπτώματα εμμονικά.


Από αριστερά Gucci, Gucci

Είναι σχεδόν αδύνατο να μην έχεις παρατηρήσει πως τα αέρινα υφάσματα σε έντονα χρώματα κυριαρχούν και τον Χειμώνα. Ενώ ο συνδυασμός με γόβα που έχει λεπτό λουράκι δίνει μία πιο κινηματογραφική διάθεση. Αγαπάμε τη λεπτή ζώνη στη μέση.


Από αριστερά Michael Kors και Εmilio Pucci

Θηλυκή διάθεση διατυπωμένη με δύο τελείως διαφορετικούς τρόπους. Chic, ανάλαφρη αρκετά εγκρατής που φέρνει αναμνήσεις μιάς εποχής που η γυναικεία ομορφιά αναδεικνύονταν μέσα από κομψά στιλ. Παράλληλα sexy και επιβλητική που αφήνει μυστήριο και σαγηνεύει με τις καμπύλες της.


Από αριστερά Prada και Giambattista Valli

Collection που αφήνουν γλυκιά αίσθηση αφού τα πλαστικοποιημένα φορέματα δίνουν την αίσθηση ζαχαρωτού ενώ οι έντονες διχρωμίες και οι φιόγγοι χτίζουν καθαρά κοριτσίστικη διάθεση.


Από αριστερά Louis Vuitton και Μary Katrantzou

Πλαστικά που γίνονται φετίχ. Σίγουρα εάν έχεις ξεφυλλίσει περιοδικά μόδας έχεις αφιερώσει αρκετό χρόνο χαζεύοντας τα βινίλ σακάκια που θυμίζουν φορέματα, τα καπέλα αλλά και τα φορέματα ‘κοσμήματα’ με έντονα prints τυπωμένα επάνω σε άκαμπτα ύφασματα της δικής μας, Μary Katrantzou.


Από αριστερά Burberrys και ΥSL

Tα κοστούμια που επιστρέφουν δυναμικά κι επιβάλουν ένα androgyny στιλ σε κάνουν να αναρωτιέσαι εάν θα μείνει λίγη από τη θηλυκότητά σου εάν τα επιλέξεις. Το μάλλινο ύφασμα κυριαρχεί. Τα παντελόνια είναι ψηλόμεσα κι έρχονται μέχρι τον αστράγαλο, ενώ τα σακάκια αγκαλιάζουν τη μέση και τονίζουν τους ώμους. Το καρό του YSL είναι λατρεία και θέλεις όταν το φοράς να βάψεις τα χείλια σου κόκκινα.


Από αριστερά YSLκαι Moschino

Θηλυκή ολόσωμη φόρμα με διαφάνεια και λεπτή xρυσή αλυσίδα στη μέση για ζώνη. Ενώ η έντονα retro διάθεση του Μοschino σε κάνει να θέλεις να αλλάξεις στιλ στα σακάκια που φοράς, να πάρεις ζώνη με logo Μοschino και το καπέλο να σε εξιτάρει – χωρίς όμως να τολμάς να σκεφτείς να το φορέσεις.


Aπό αρσιτερά Richmond και Moschino Cheap&Chic

Γούνες! Γούνινες λεπτομέρειες που σε κάνουν να θέλεις να έρθει ο χειμώνας άμεσα! Ζακέτα με γούνινη λεπτομέρεια φορεμένη με ζώνη στη μέση και γούνα σε διαφορετικές αποχρώσεις.


Aπό αριστερά Louis Vuitton και Versace

H Louis Vuitton πλαστικοποιεί και τα αξεσουάρ της ενώ τα χρυσά κουμπιά δίνουν άλλο κύρος σε σακάκια και παλτό που σου ‘ρχεται να ξηλώσεις τα παλιά και να τα αντικαταστήσεις με ολόχρυσα καινούρια.


Από αριστερά Louis Vuitton και Βοttega Veneta

Πλαστικές μπότες με ιδιαίτερα ψηλό τακούνι αλλά και κομψά πέδιλα με εμπριμέ λεπτομέρειες.


Από αριστερά Μaison Martin Margiela και Μarni

Τσάντες φάκελοι που μπορούν να κρατηθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ αλλά η τιμή τους το κάνει να φαίνεται ιερό.


Ο οίκος Dior δημιούργησε μπότες που σε κάνουν να μουδιάζεις από την έντονη επιθυμία να τις αποκτήσεις.


Από αριστερά Gucci και Chopard
Tσάντα με ξύλινο καφέ χερούλι από δέρμα φιδιού δοσμένη σε απόχρωση του μπλέ. Δαχτυλίδι Chopard με έντονα χρώματα και παιχνιδιάρικη διάθεση που δεν προδίδει με τίποτα τα καράτια και την αξία του.


Από αριστερά Jean Paul Gaultier και Damaris
O γνωστός σε όλα τα επίπεδα κορσές του Gaultier αλλά και τα εσώρουχα με στράς και πέτρες για λεπτομέρειες δημιουργούν μια άλλη αίσθηση και αίγλη στα εσώρουχα.

Από αριστερά Εrdem και Prada
Γυαλιά ηλίου κοκκάλινα με έντονα retro και funky διάθεση.


Από αριστερά Victoria Beckham και Roger Vivier
Φόρεμα πλαστικοποιημένο σε απόχρωση του μώβ που δημιουργεί αμόκ στις celebrities.Αλλά και γόβες σε έντονο tribal print του οίκου Roger Vivier.

Read More

And More