Fashion Week: Μια βόλτα στις πασαρέλες της Νέας Υόρκης και στις κολεξιόν του επόμενου καλοκαιριού

Με τα shows στη Nέα Υόρκη να έχουν ήδη ολοκληρωθεί έχουμε κιόλας αποκτήσει μια πρώτη εικόνα από το τι θα φορεθεί την επόμενη άνοιξη και καλοκαίρι. Και μπορεί αυτή την περίοδο εμείς να αρχίζουμε να κάνουμε update στην φθινοπωρινή μας γκαρνταρόμπα θέλουμε πάντα όμως να είμαστε απολύτως ενημερωμένες!
Το punk και το western αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για κάποιους, δεν έλειψαν όμως και οι sporty επιρροές – αλλά και οι θηλυκές, ladylike σιλουέτες.
Ας ρίξουμε μια ματιά λοιπόν στις προτάσεις των κορυφαίων σχεδιαστών για τη σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2017 και ας δούμε μερικά από τα ωραιότερα κομμάτια που έχει παρουσιάσει μέχρι τώρα κάθε οίκος ξεχωριστά στα catwalks.

MARC JACOBS


O Marc Jacobs για την άνοιξη-καλοκαίρι 2017 έδειξε μια συλλογή για cyber-punk κορίτσια. Με dreadlocks στα χρώματα του ουράνιου τόξου και πανύψηλες platform boots τα μοντέλα παρέλασαν με πολύχρωμα looks που περιλάμβαναν φορέματα babydoll, μίνι φούστες σε γραμμή Α και cropped bombers.

ALEXANDER WANG

Για τη συλλογή spring-summer 2017 ο Alexander Wang αναζήτησε έμπνευση στις Καλιφορνέζικες ρίζες του, για surfer και tomboy στοιχεία σε basic κομμάτια. O Wang άνοιξε το show με casual tanks και cropped τοπ σε συνδυασμό με ριγέ σορτς. Pajama στοιχεία, νέον πινελιές αλλά και φορέματα με κοψίματα και λεπτομέρειες από παγιέτες συνέθεσαν τη νέα του collection.

ALTUZARRA

O οίκος Altuzarra διακρίνεται για την ιδιότητά του να δημιουργεί σέξι ρούχα που κολακεύουν και αναδεικνύουν τη γυναικεία σιλουέτα χωρίς να είναι αποκαλυπτικά -και η συλλογή αυτής της σεζόν δεν αποτελεί εξαίρεση. Η γυναίκα Altuzarra την επόμενη άνοιξη λοιπόν φοράει florals, ρίγες, animal και gingham prints συνδυασμένα μαζί και όχι πάντα σε απόλυτη αρμονία, επάνω σε blazers, midi φούστες με σκισίματα στο πλάι, cardigans με ζώνη στη μέση και shirt-dresses.

MICHAEL KORS

Για τη νέα του συλλογή ο Michael Kors εστίασε στα florals–είτε σε ζωηρές ροζ αποχρώσεις ή σε μπεζ και καφέ ο σχεδιαστής εξερεύνησε τη γυναικεία άνθιση. Είτε σε μαγιό ή σε μακρυμάνικα φορέματα ή blazers, στη συλλογή κυριάρχησαν μια ποικιλία από retro prints.

RALPH LAUREN

Για την επόμενη άνοιξη η γυναίκα Ralph Lauren φοράει western prints με έντονα ποντσο και sweater dresses. Για το βράδυ, oι ουδέτεροι τόνοι δίνουν τη θέση τους σε έντονες αποχρώσεις επάνω σε κοστούμια και φορέματα.

TOM FORD

Ο Tom Ford βοήθησε να δωθεί το έναυσμα για τη Fashion Week της Νέας Υόρκης με μια συλλογή see now -buy now, με τη νέα συλλογή του για το φθινόπωρο-χειμώνα 2016. Η συλλογή περιλάμβανε αποχρώσεις της δεκαετίας του εβδομήντα με σακάκια, φούστες μεσαίου μήκους και μπλούζες με ζιβάγκο, ενω για το βράδυ η γυναίκα Tom Ford φοράει φορέματα από βελούδο και παγιέτες.


VICTORIA BECKHAM

Η Victoria Beckham είχε νωχελική διάθεση για την άνοιξη-καλοκαίρι 2017. Η σχεδιάστρια παρουσίασε μια επιλογή από φορέματα από θρυμματισμένο βελούδο και μετάξι. Για prints η Beckham επέλεξε εκλεκτής ποιότητας florals, καθώς και ντραπέ φορέματα και μεγάλες tote τσάντες. Και για όσες θέλουν να δείξουν περισσότερο δέρμα, προσφέρει bralettes σε συνδυασμό με φούστες ή παντελόνια

YEEZY

Για την Yeezy Season 4 συλλογή που παρουσιάστηκε στο νησί Roosevelt, ο West συνέχισε να εξερευνεί κορμάκια, μεγάλου μεγέθους μπουφάν και bodycon φορέματα. Τα κομμάτια έρχονται σε μια σειρά από ουδέτερα χρώματα ενώ τα looks ολοκληρώνονται σε συνδυασμό με over-the-knee μπότες.

Read More

And More