Fashion Week: Μια βόλτα στις πασαρέλες της Νέας Υόρκης και στις κολεξιόν του επόμενου καλοκαιριού

Με τα shows στη Nέα Υόρκη να έχουν ήδη ολοκληρωθεί έχουμε κιόλας αποκτήσει μια πρώτη εικόνα από το τι θα φορεθεί την επόμενη άνοιξη και καλοκαίρι. Και μπορεί αυτή την περίοδο εμείς να αρχίζουμε να κάνουμε update στην φθινοπωρινή μας γκαρνταρόμπα θέλουμε πάντα όμως να είμαστε απολύτως ενημερωμένες!

Ας ρίξουμε μια ματιά λοιπόν στις προτάσεις των κορυφαίων σχεδιαστών για τη σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2016 και ας δούμε τα κομμάτια που έχει παρουσιάσει μέχρι τώρα κάθε οίκος ξεχωριστά στα catwalks.

Alexander Wang
src=/files/Image/fashion/2015/SEPTEMBER/17-9/new/1.jpgsrc=/files/Image/fashion/2015/SEPTEMBER/17-9/new/2.jpg/
Γιορτάζοντας 10 χρόνια του brand του, ο Alexander Wang παρουσίασε μια συλλογή από gothic inspired looks που περιλάμβανε πιο καθημερινά κομμάτια όπως denim, military πανωφόρια και hoodies με λεπτομέρειες από ρίγες, αλυσίδες, κρόσια και δίχτυ.

Givenchy

Ο Riccardo Tisci για την επόμενη άνοιξη αγκαλιάζει το ρομαντικό gothic στιλ με ένα σύγχρονο twist. Ο Tisci επανεξέτασε παλιότερες συλλογές με τα γνωστά χαρακτηριστικά του όπως λεπτή δαντέλα, ρίγες και σακάκια σμόκιν. Tα lingerie looks κυριάρχησαν για την άνοιξη-όπως και τα robe-jackets και τα φορέματα σε καθαρές γραμμές.

Oscar De La Renta
///
Όπως και για τη φθινοπωρινή σεζόν, ο Peter Copping διατήρησε την παράδοση του οίκου De La Renta με κεντήματα και υφάσματα πολυτελείας, ενώ προσθέσε lingerie λεπτομέρειες για ένα πιο αισθησιακό άγγιγμα. Παραμένοντας στη latin επιρροή, το παπούτσι espadrille έκανε μια εμφάνιση στο runway, εμπλουτισμένο με κρύσταλλα και δαντέλα.

Diane Von Furstenberg
src=/files/Image/fashion/2015/SEPTEMBER/17-9/new/11.jpgsrc=/files/Image/fashion/2015/SEPTEMBER/17-9/new/12.jpgsrc=/files/Image/fashion/2015/SEPTEMBER/17-9/new/13.jpg
H Diane Von Furstenberg για την επόμενη άνοιξη παρουσίασε μια σειρά από φορέματα και looks που έκλιναν προς την κατεύθυνση της εποχής του Studio 54. Η συλλογή που περιλάμβανε πάνω από τριάντα οutfits χαρακτηριζόταν από χαριτωμένες πινελιές όπως πεταλούδες, animal prints κρόσια αλλά και μεταλλικές λεπτομέρειες.

DKNY
///
Δυόμισι μήνες μετά την αναχώρηση της Donna Karan από το ομώνυμο brand της, η συλλογή DKNY Άνοιξη-Καλοκαίρι 2016 παρουσιάστηκε στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης υπό την δημιουργική διεύθυνση του Public School designers Dao-Yi Chow και του Maxwell Osborne. Σε μια παλέτα χρωμάτων από μαύρο, λευκό και γκρι, το DKNY κορίτσι φοράει κοστούμια, φούστες και φορέματα σε boxy και loose γραμμές ενώ ολοκληρώνει τα σύνολά της με men-inspired παπούτσια.

Jeremy Scott
///
Ήταν ένας mod κόσμος για τον Jeremy Scott η συλλογή για την άνοιξη-καλοκαίρι του 2016 που παρουσίασε την πέμπτη μέρα της Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης. Ο σχεδιαστής πήρε έμπνευση από την club σκηνή και τις ταινίες του John Waters με ένα πολύχρωμο μείγμα από φορέματα, crop-tops, μπικίνι και ρετρό λεπτομέρειες.

Michael Kors
src=/files/Image/fashion/2015/SEPTEMBER/17-9/new/23.jpgsrc=/files/Image/fashion/2015/SEPTEMBER/17-9/new/24.jpgsrc=/files/Image/fashion/2015/SEPTEMBER/17-9/new/25.jpg
Για τη συλλογή του άνοιξη-καλοκαίρι 2016 ο Michael Kors στράφηκε για εμπνευση στη γήινη κομψότητα. Ο Αμερικανός σχεδιαστής πρόσφερε την αντίθεση του Tomboy chic με γυναικεία φορέματα και θηλυκά κομμάτια. Η γυναίκα Kors φοράει ρούχα σε καθαρές γραμμές ή loose πλεκτά ενώ για τις ρομαντικές στιγμές της, φοράει βολάν, 3D florals και δαντέλα.

Prabal Gurung

Εμπνευσμένος από το σεισμό του Νεπάλ νωρίτερα αυτό το έτος, ο σχεδιαστής Prabal Gurung αφιερώνει τη συλλογή του για την άνοιξη-καλοκαίρι 2016 στην πατρίδα του με μια νωχελική και κομψή συλλογή. Οff-the-shoulder φορέματα, πλεκτά και αέρινα looks έρχονται για την επερχόμενη σεζόν σε ζωηρές αποχρώσεις του πορτοκαλί, του κίτρινου και του κόκκινου που έρχονταν σε αντίθεση με το ήρεμο μαύρο και λευκό.

Tommy Hilfiger

ΟTommy Hilfiger φαίνεται πως εμπνεύστηκε από τη ζωή στο νησί για τη συλλογή του για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2016, η οποία συνδύαζε city looks με εύκολα και χαλαρά σύνολα, τέλεια για μια μέρα στην παραλία. Μια παλέτα χρωμάτων από αποχρώσεις του κόκκινου, πράσινου και κίτρινου πλημμύρισαν το runway σε maxi φορέματα, πουλόβερ φτιαγμένα με βελονάκι και μικροσκοπικά μπικίνι.

Victoria Beckham

Για τη συλλογή της για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2016, η Victoria Beckham αγκάλιασε το χρώμα και τα prints, διατηρώντας παράλληλα τα signature σχέδιά της ». H γυναίκα Beckham για την επόμενη σεζόν φοράει εύκολα και loose shapes σε μια χρωματική παλέτα του λευκού, του κόκκινου, μπλε, μαύρου και του καμηλό.

Read More

And More