Φόρεμα πάνω από παντελόνι: Το trend από τα 00s επιστρέφει και η Gigi Hadid σου δείχνει τον πιο fresh τρόπο να το φορέσεις

Η Gigi Hadid λίγες μόνο μέρες μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση της στο Met Gala κυκλοφορεί στους δρόμους της Νέας Υόρκης με το ακαταμάχητο off duty στιλ της.

Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images for The Met Museum/Vogue

Σε πρόσφατη λοιπόν εμφάνιση της η Gigi αποφάσισε να φορέσει μία  ανανεωμένη εκδοχή μιας αμφιλεγόμενης τάσης της δεκαετίας του 2000. Η Gigi επανέφερε το huge trend εκείνης της εποχής,  ένα φόρεμα πάνω από ένα παντελόνι και το έκανε με τον δικό της τέλειο τρόπο.

Photo by Raymond Hall/GC Images

Το διάσημο  μοντέλο φόρεσε ένα bootcut τζιν, χαμηλοκάβαλο όπως ήταν τάση στα 00s, το οποίο συνδύασε με μια chain belt. Aπό πάνω η Gigi διάλεξε ένα shirt dress, σε λευκό χρώμα και ολοκλήρωσε την street style εμφάνιση της με  τσάντα  Miu Miu, γυαλιά ηλίου cat-eye και διάφορα statement δαχτυλίδια και κολιέ.

Φόρεμα πάνω από παντελόνι ήταν ένα μεγάλο trend στις αρχές των 00s και δεν πρόκειται για μία τάση που βλέπουμε μόνο στο street style ή από τα it girls. Φέτος κορυφαίαες μάρκες, όπως: Bottega Veneta, Dior και Ferragamo μας έδειξαν αυτό το trend και στα catwalk!

Είναι αυτονόητο ότι μερικές από τις πιο πολυσυζητημένες τάσεις από τις αρχές της δεκαετίας του 2000 επιστρέφουν στο mainstream. Mερικά από τα δυνατά trend είναι ήδη τα halter top τα cut outs και τώρα το φόρεμα πάνω από παντελόνι, που μετά την εμφάνιση της Gigi Hadid δεν θα αργήσει να γίνει viral!

Read More

And More