Φορέματα: Mini, maxi ή midi σου ετοιμάσαμε το καλύτερο ρεπορτάζ αγοράς!

Φορέματα και καλοκαίρι είναι ίσως ο πιο ωραίος συνδυασμός που μπορείς να σκεφτείς. Ανετη και στιλάτη με αέρινες γραμμές ή sexy με mini επιλογές.

Ρομαντικά με λουλούδια μονόχρωμα σε διάφορα μηκη τα φορέματα έχουν μία μεγάλη γκάμα γκια να διαλέξεις.

Εγώ όμως θέλω να σε βοηθήσω να κάνεις το ποιοτικό shopping που σου αξίζει έτσι σήμερα θα σε βοηθήσω με ένα super θέμα.

Μετά από μία μεγάλη βόλτα στην αγορά σου ετοίμασα ένα ρεπορτάζ αγοράς με τα πιο stylish φορέματα της αγοράς. Τα χώρισα στις 3 βασικές κατηγορείς και εσύ θα δεις τις προτάσεις μου και θα αποφασίσεις για τις επόμενες summer αγορές σου.

Εnjoy!

Maxi φορέματα

Αγαπημένη επιλογή για όλες μας. Δεν ξέρεις τι φορέσεις μία ζεστή μέρα; Eχεις κάλεσμα σε γάμο σε νησί; Τα maxi φορέματα είναι η καλύτερη και πιο στιλάτη επιλογή για το καλοκαίρι και το βασικό πάει στις περισσότερες από εμας. Μονόχρωμα ή με stylish prints δες τις επιλογές μου για αυτό το καλοκαίρι!

Δες τα πιο stylish maxi φορέματα εδώ

Μini φορέματα

Ρoμαντικά boho ή skate τα mini φορέματα δίνουν στο urban style σου αυτό που χρειάζεσαι τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού!Συνδύασε τα με flat παπούτσια και δώσε cute ύφος στις εμφανίσεις σου. Πολλές επιλογές για να διαλέξεις το επόμενο!

Δες τα πιο stylish mini φορέματα εδώ

Μidi φορέματα

Σοφιστικέ για εσένα που θες να έχεις πάντα ένα posh ύφος ακόμη και το καλοκαίρι!Ιδανικά για το meeting αλλά και μία βόλτα για coktail.Διάλεξα τα πιο stylish για να βρεις αυτό που χρειάζεσαι αυτή την σεζόν.

Δες τα πιo stylish midi φορέματα εδώ

Read More

And More