Φούστες Καλοκαίρι 2015: Ποιο είναι το σωστό μήκος για το σωματότυπό σου; 50 φούστες για να διαλέξεις

Ο καλύτερος τρόπος να φαίνονται τα πόδια σου πιο μακριά και καλλίγραμμα είναι να βρεις το πιο κολακευτικό μήκος για εσένα. Μια φούστα (ή ένα φόρεμα ή σορτς) στο σωστό μήκος μπορεί να συμβάλει στη δημιουργία μια πιο ωραίας οπτικά εμφάνισης, και αντιστρόφως ένα σε λάθος μήκος μπορεί να κάνει τα πόδια σου να φαίνονται λιγότερο καλλίγραμμα από ό, τι είναι. Ποιο είναι το τέλειο μήκος για σένα όμως; Η Μαθηματικός Lily Serna ισχυρίζεται ότι έχει βρει τη φόρμουλα για βρεις το πλέον κολακευτικό.

ΠΩΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΜΗΚΟΣ ΦΟΥΣΤΑΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ
Η άποψή της είναι βασισμένη γύρω από τη χρυσή τομή, η οποία είναι ένα ποσοστό που πίστευαν από την αρχαιότητα πως είναι αισθητικά ευχάριστο. Η αναλογία αυτή βρίσκεται στη φύση (συμπεριλαμβανομένου του σώματος, που όλοι ξέρουμε την ομορφιά του!) και έχει χρησιμοποιηθεί από καλλιτέχνες και αρχιτέκτονες για αιώνες. Τα πράγματα που είναι βασισμένα στο ποσοστό αυτό θεωρείται ότι είναι όμορφα, δεδομένου ότι είναι οπτικά ισορροπημένα και με τέλειες αναλογίες. Η Serna εφάρμοσε αυτή τη θεωρία, δημιουργώντας μια φόρμουλα που δίνει ένα μήκος που είναι τέλειο για το ύψος σου, ανάλογα με τη χρυσή αναλογία.

Ενώ μπορεί να ακούγεται περίπλοκο, στην πραγματικότητα δεν είναι παρά μόνο μερικά απλά βήματα για να ολοκληρωθεί η εξίσωση και να βρεις το χρυσό αυτό αριθμό ή αλλιώς το πιο κολακευτικό μήκος για σένα. Μόλις μάθεις το μήκος που σου ταιριάζει μπορείς να τον έχεις στο μυαλό για τις μελλοντικές αγορές σου ή να μεταποιήσεις τα κομμάτια που ήδη έχεις, μετατρέποντάς τα σε πιο κολακευτικά.

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ
Μετακινήσου προς τα κάτω για να μάθεις τον απλό τρόπο, αλλά και να δεις τις 50 ωραιότερες φούστες που υπάρχουν στην αγορά, σε κάθε μήκος!

Βήμα 1: Μέτρησε το ύψος από τους ώμους μέχρι τα δάχτυλα των ποδιών σε εκατοστά (συμπεριλαμβάνοντας και τα τακούνια εάν πρόκειται να τα φορέσεις).

Βήμα 2: Διαίρεσέ το με τον αριθμό της Χρυσής Τομής- το 1.618 και το αποτέλεσμα είναι ο χρυσός αριθμός σου!

Βήμα 3: Βρες το κολακευτικό μήκος για σένα

Μέτρησε και πάλι από τον ώμο σου μέχρι το σημείο που φτάνει ο χρυσός αριθμός σου.

Tώρα που βρήκες το σωστό μήκος για εσένα κάνε κλικ εδώ για να διαλέξεις και την τέλεια φούστα!

Read More

And More