Φθινόπωρο-Χειμώνας 2010/2011:Oι πιο hot τάσεις

Τα fashion shows στις μητροπόλεις του στιλ στοιχειοθετούν τις νέες τάσεις για το φθινόπωρο και το χειμώνα του 2010/2011!

Παρίσι, Μιλάνο, Νέα Υόρκη, Λονδίνο… Η μόδα αποχαιρέτησε εδώ και καιρό τα κοντομάνικα και πλησιάζει και η δική σου σειρά. Δες εδώ τις βασικότερες τάσεις που θα φορέσεις τον Χειμώνα… και ξεκίνα την προετοιμασία!

Άρωμα από τη δεκαετία του 70

Είναι μια δεκαετία που μας άφησε με μια γλυκιά γεύση σαν καραμέλα, με μια μαλακή αίσθηση σαν μετάξι. Λονδρέζικα καρό, γούνες στις πιο κεχριμπαρένιες αποχρώσεις του μελιού, εκθαμβωτικά σατέν… Τα υφάσματα, η κομψότητα και οι σχεδιαστές υπογράφουν συμφωνητικό συμμαχίας. Η δεκαετία που επιθυμήσαμε πιο πολύ κάνει ένα ηχηρό come back. O Salvatore Ferragamo την αποθεώνει με tailored made ολόσωμη φόρμα, ο οίκος Pucci αποτίει φόρο τιμής με φλογερό κόκκινο και ο οίκος Chloe δίνει την πιο γήινη εκδοχή του.

Fly with me


Μετά από τα σέξι δερμάτινα τζάκετ τη σκυτάλη παίρνουν τα aviators. Ανυπομονώ να πέσει η θερμοκρασία για να νιώσω την αίσθηση της μαλακής γούνας στην εσωτερική επένδυση που κρύβουν! Είναι ιδιαίτερα σέξι, ειδικά όταν συνδυάζονται με skinny jeans! O οίκος DKNY το προτείνει ως γιλέκο, ο Burberry Prorsum στην πιο μίνιμαλ εκδοχή του ενώ ο οίκος Giles μας τροφοδοτεί με μια πιο Haute cutoure άποψη σε ένα καθημερινό κομμάτι. Όπως όλα δείχνουν θα είναι ένας πολύ… ζεστός Χειμώνας!

Animal Instict


Το καλοκαίρι που μας πέρασε τα animal print ελίχθηκαν γύρω από τα catwalks και φλέρταραν με τις πιο κομψές επώνυμες εμφανίσεις. Αυτό το χειμώνα ορμάνε στην πασαρέλα και την κάνουν δική τους. Σχεδόν όλοι οι σχεδιαστές σε όλες τις μητροπόλεις χρησιμοποίησαν στοιχεία από prints είτε σε ρούχα είτε σε αξεσουάρ. Ο οίκος Moschino σε μια πιο αμερικάνικη προσέγγιση, οι Dolce & Gabbana σε συνδυασμό με δαντέλα και ο οίκος Blumarine με όλα τα κομμάτια που παρουσίασε, αποθέωσαν την πιο σέξι τάση.

Σέξι Πλέξη

Χειμώνας χωρίς πλεκτά δεν νοείται! Ευτυχώς φέτος θα χορτάσεις όλων των ειδών τις πλέξεις! Σε αξεσουάρ, σε φορέματα, σε φούστες, σε τσάντες, σε παλτό, σε leggings, οι πλέξεις υπόσχονται να σε κρατήσουν ζεστή και κομψή! Οι D&G προσεγγίζουν το θέμα με βάση το σέξι ένστικτο τους, η Lacoste προσφέρει καθημερινές ποπ λύσεις και ο Philip Lim με μάλλινο total look.

Είσαι έτοιμη να φορέσεις χειμωνιάτικα; Πως σου φαίνονται οι νέες τάσεις; Άσε το σχόλιο σου εδώ

Read More

And More