Φθινόπωρο – Χειμώνας ’21/’22: Οι τάσεις που θα φορέσουμε αυτήν τη σεζόν (Part 2)

Συνεχίζουμε σήμερα το αφιέρωμά μας στις τάσεις για τον Χειμώνα που έρχεται. Μετά το πρώτο μέρος που είναι ήδη στον αέρα του Tlife, σήμερα θα δούμε μερικά ακόμη μεγάλα fashion trends που θα μας απασχολήσουν φέτος. Βλέπουμε και αποφασίζουμε με τι θέλουμε να ντυθούμε την νέα σεζόν. Οι τάσεις είναι εδώ για να μας ανανεώσουν, όχι για να μας αγχώσουν, να μας κάνουν να νιώσουμε όμορφες και κυρίως να «παίξουμε» με τη μόδα!

Φωτογραφίες Splash

Xρώμα

Versace/Alberta Ferretti/Prada

Τα οφέλη του ντυσίματος  που έχει χρώμα είναι πολλά και γνωστά,  ανεβάζει τη διάθεση και δίνει bust με μια κίνηση! Φέτος μια σεζόν μετά την καραντίνα, το χρώμα ήρθε για να στηρίξει την καλή μας διάθεση και οι σχεδιαστές, μέσα από colorful looks, ποντάρουν σε αυτό . Είναι μια πολύ αναγκαία ανάπαυλα μετά από μια σεζόν με μαύρα κολάν και γκρι φόρμες που όλες μας φορέσαμε στην καραντίνα!

Glam is back

Givenchy/Alberta Ferretti/Valentino

Αστραφτερά ρούχα, φτερά, πούλιες αλλά και  παγιέτες δημιουργούν το glam σύμπαν που είδαμε σε μεγάλους οίκους για φέτος.Το 1920 συναντά τα 80s και η χλιδή επιστρέφει για όσες από εμάς θέλουμε να φέρουμε ξανά το night out στην ζωή μας ( αν όλα πάνε). Αφήστε το φως σας να λάμψει κυρίες μου, το μέλλον φαίνεται λαμπρό και αισιόδοξο για αυτή την χρονιά.

Statement jacket

Louis Vuitton/Prada/Isabel Marant

Tα jacket μπαίνουν δυναμικά στην σεζόν. Statement κομμάτια που θυμίζουν 80s ή puffer επιλογές με glam details είναι μερικά από τα στιλάτα item που θα μας «ζεστάνουν» φέτος, σύμφωνα με τις νέες τάσεις!Φορέστε τα με ένα υπέροχο φόρεμα και κάντε το jacket να δείχνει απλά…υπέροχο!

Prints

Chanel/Dolce & Cabbana/Louis Vuitton

Το μέλλον είναι λαμπρό… αυτό είναι το μήνυμα που μας στέλνουν οι σχεδιαστές με τα bold prints της σεζόν. Μία μεγάλη γκάμα με grafity, digital αλλά και κλασικά prints, όπως το καρό ή τα winter flroral, είναι εδώ για να απελευθερωθούμε από τους γκρι και ουδέτερους τόνους που φορέσαμε όλη την περσινή χρονιά  και να φέρουμε λίγη ζωντάνια στη ζωή μας.

Μini

Fendi/Versace/Valentino

Δεν έχει σημασία αν το στιλ σου είναι punk, ροκ, trendy ή κλασικό το μήνυμα είναι ένα και το ακούμε όλες : Tα μίνι επιστρέφουνε! Τόσο σε φούστες όσο και σε φορέματα το mini είναι η κεντρική τάση και με την αισιοδοξία οτι φέτος θα βγούμε ξανά έξω, οι σχεδιαστές θέλουν να ανεβάσουν την διάθεση μας με τα καλλίγραμμα πόδια να έχουν τον  πρώτο ρόλο στις εμφανίσεις μας!

60s

Courreges/Valentino/Nina Ricci

Η δεκαετία του εξήντα επιστρέφει με μια μοντέρνα πινελιά. Eίτε μέσα από  μονόχρωμα σύνολα είτε με παραλλαγές των βασικών στοιχείων της, είτε μέσα από χαρακτηριστικά κουστούμια αυτής της δεκαετίας οι επιλογές είναι πολλές, αλλά όλες έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: είναι ταυτόχρονα sexy και επιτομή του καλού γούστου.

 

Read More

And More