Hervé Léger με 65% έκπτωση

Είναι ο αγαπημένος σχεδιαστής των μεγαλύτερων σταρ τόσο στο εξωτερικό όσο και στην Ελλάδα! Συχνά βλέπουμε γυναίκες όπως η Paris Hilton, η Kim Kardashian και η Fergie να φοράνε δημιουργίες του, ενώ και στην Ελλάδα έχει πολλές φαν όπως η Ελένη Μενεγάκη και η Δέσποινα Βανδή!

Πριν από 26 χρόνια, εν έτει 1985 ο Γάλλος σχεδιαστής Hervé L. Leroux δημιούργησε τον οίκο Hervé Léger και ξεκίνησε μια νέα σελίδα στην ιστορία της υψηλής ραπτικής στο Παρίσι. Το πλέον σημαντικό επίτευγμα του ήταν η εφεύρεση του bandage φορέματος, ενός φορέματος που δίνει την αίσθηση ότι είναι κατασκευασμένο από επιδέσμους και καταφέρνει να δώσει τις τέλειες αναλογίες στο γυναικείο σώμα. Λεπταίνει τη μέση, τονώνει το στήθος και ανορθώνει τους γλουτούς με ένα καταπληκτικό τρόπο που είναι εξαιρετικά άνετος και ευκολοφόρετος. Δίνει το οπτικό αποτέλεσμα ενός κορσέ αλλά στην πράξη είναι καταπληκτικά άνετο!

Από σήμερα και για μια εβδομάδα μπορείς να αποκτήσεις τις δημιουργίες του σε τιμές που φτάνουν το -70% της αρχικής! Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι ένα κλικ εδώ!

Read More

And More