HOT TREND! Ο χειμώνας σε ντύνει στα λευκά…

Ποιος είπε ότι το λευκό είναι μόνο καλοκαιρινό χρώμα; Οι σχεδιαστές σε Παρίσι, Μιλάνο, Λονδίνο και Νέα Υόρκη έχουν διαφορετική άποψη και σε καλούν να εμπιστευτείς τη δύναμη του λευκού! Γούνες σε άσπρο, cigarette παντελόνια σε εκθαμβωτικό λευκό αλλά και “χιονισμένα” πανωφόρια σου υπόσχονται… λευκά Χριστούγεννα!

Ο οίκος Gucci τολμάει ένα total white look με παντελόνι και σακάκι όπως και ο Calvin Klein με ψηλόμεσο cigarette παντελόνι και μπλούζα που ξεχωρίζει για τον ιδιαίτερο όγκο ενώ ο οίκος Versace μετατρέπει την ιδέα του L.B.D. σε ασύμμετρο λευκό φόρεμα.

Πιέτες και όγκος σε συνδυασμό με nude αξεσουάρ, τσάντα και ψηλοτάκουνα είναι η πρόταση του οίκου Valentino για ένα λευκό χειμώνα. Ο Rochas επιμένει στον κλασικό συνδυασμό παντελονιού και πουκάμισο αλλά τα λευκά γάντια σε στιλ όπερας δίνουν ένα πιο ζεστό τόνο. O Karl Lagerfeld για τον οίκο Chanel δίνει έμφαση στο λευκό μέσα από γούνινες δημιουργίες. Οι μπότες από γούνα που τελειώνουν σε τακούνι λίγων εκατοστών από πλέξιγκλας -σε σχήμα παγόβουνου- είναι η απόλυτη fashion εμμονή του χειμώνα.

Ο Gianfranco Ferre υπογραμμίζει τη σέξι δύναμη του λευκού με ένα ψηλόμεσο παντελόνι ενώ ο Michael Kors επιστρέφει στη δεκαετία του ’90 με μάξι φούστες, oversized πουλόβερ και παλτό! Ο Marc Jacobs επιλέγει δαντέλα σε λευκό, κάτι που θα δούμε πολύ την επερχόμενη άνοιξη.

Η Rihanna φοράει το bandage dress του Herve Leger συνδυασμένο με nude ψηλοτάκουνα. H Julia Roberts συνδυάζει το λευκό σακάκι Stella McCartney με κόκκινα ψηλοτάκουνα και ροζ πουκάμισο. Η Kylie Minogue μπλέκει δύο τάσεις, το λευκό φόρεμα με τα λέοπαρ αξεσουάρ.

Η Paris Hilton σε ρόλο Marilyn Monroe επιλέγει ένα λευκό φόρεμα και το συνδυάζει με ροζ nude αξεσουάρ. Η Jennifer Lopez το παρακάνει λίγο σε μια εμφάνιση που μας θυμίζει νύφη ενώ η Olivia Palermo τα καταφέρνει καλύτερα συνδυάζοντας ροζ ψηλοτάκουνα και λευκό φόρεμα.

Extra Tips
– Ο καλύτερος σύμμαχος του λευκού φέτος είναι το ροζ και δει η nude απόχρωσή του.
-Θυμίζει καλοκαίρι, αλλά είναι η πιο ζεστή πρόταση του χειμώνα.
-Μην σκληρύνεις την εικόνα με σκούρο και μαύρο! Προτίμησε nude για ένα πιο ντελικάτο αποτέλεσμα.
-Τα μαλλιά και το μακιγιάζ πρέπει να είναι προσεγμένα. Τα μαλλιά σε sleak γραμμή και το μακιγιάζ σε παστέλ αποχρώσεις.
-Τα φορέματα αγαπούν τα γυμνά πόδια. Αν αποφασίσεις λευκό φόρεμα προσπάθησε για ένα “γρήγορο” μαύρισμα.
-Μπορείς να επιλέξεις τα αξεσουάρ (ζώνη και τσάντα) σε μεταλλιζέ αποχρώσεις.
-Για τα κοσμήματα επιλέγεις χρυσό στις αποχρώσεις του ροζ και του κίτρινου.
-Το πανωφόρι δεν είναι ποτέ μαύρο! Προτίμησε κάτι σε καμηλό ή λέοπαρ που είναι και τάση.

Read More

And More