Η Sienna Miller σου δείχνει το trend που πρέπει να έχεις (οπωσδήποτε) στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου!

Με την άνοιξη να έχει μπει για τα καλά πλέον το μυαλό μας τρέχει σε new look με spring διάθεση και με νέα trends. Eμείς σου δώσαμε ήδη τα SOS με το πρώτο αφιέρωμα που κάναμε εδώ στο Tlife για τα ανοιξιάτικα trends και τωρα σιγά σιγά θα τα βλέπουμε ολα αυτά σε street style ή celebrity outfits για να τα εμπεδώσουμε.

Photo by Ricky Vigil M / Justin E Palmer/GC Images

Η Sienna Miller λοιπόν -που δικαίως κατέχει τον τίτλο του fashion icon- ξεκίνησε να βάζει ήδη στην ντουλάπα της τα must have της νέας σεζόν! Σε πρόσφατη εμφάνιση της είπε ναι στο trend που θα βλέπουμε παντού σε λίγο καιρό. Τα ψηλόμεσα παντελόνια κάνουν δυναμικό comeback και η Miller το φόρεσε με άψογο τρόπο. Συνδύασε ένα μπλε highwaist παντελόνι με black top και leather παλτό σε ένα χαλαρό night out look. H Μiller κάνει κάτι φοβερό εδώ διότι βάζει ένα ανοιξιάτικο trend σε ένα σύνολο που έχει και χειμερινά στοιχεία για να δημιουργήσει ένα σύνολο ιδανικό για την μεταβατική εποχή που διανύουμε.

Hermes/Louis Vuitton/Phillip Lim

Τα ψηλόμεσα παντελόνια είναι κολακευτικά για τις περισσότερες από εμάς και είναι ένα κομμάτι που θα φορέσει σε 24hour style. Βάλτο λοιπόν στην ανοιξιάτικη wish list σου!

Κεντρική φωτογραφία Splash

Read More

And More