Καιρός για πέδιλα: πριν πας για shopping δες τις 5 πιο δυνατές τάσεις για φέτος

Τι είναι αυτό που ολοκληρώνει μια εμφάνιση; Φυσικά τα παπούτσια! Σου έχουμε ήδη δείξει τις επιλογές μας από τα catwalks για να έχεις μία ιδέα τι έδειξαν οι μεγάλοι οίκοι για αυτή την σεζόv αλλά σιγά σιγά θες και πιο πρακτικές λύσεις για τις αγορές που σκέφτεσαι να κάνεις.

Τα καλά νέα είναι ότι φέτος πραγματικά υπάρχουν σχέδια για όλα τα στιλ, όπως φτερά, τετράγωνη μύτη, μπότες, ψάθινα flats, σανδάλια, φούντες, super sexy γόβες, sporty ψηλοτάκουνα, lace up σχέδια και πάρα πολλά άλλα που δεν θα αφήσουν καμία χωρίς να βρει το αγαπημένο της ζευγάρι για αυτήν τη σεζόν. Δεδομένου ότι αποτελούν καθοριστικά κομμάτια μιας γκαρνταρόμπας, δε θα μπορούσαν να λείπουν από την ενημέρωσή μας για τα fashion trends της επόμενης σεζόν αλλά και πιο συγκεκριμένα ποιες είναι οι πιο δυνατές τάσεις για αυτή την σεζόν ώστε να κάνεις τις σωστές αγορές σου. Εμείς ξεχωρίσαμε για σένα τα 5 πιο huge trends στα πέδιλα για αυτό το καλοκαίρι ώστε να επιλέξεις από μία πιο μικρή λίστα. Κρατήστε σημειώσεις!

Naked sandals

Τα πέδιλα που ήταν τεράστιο trend την δεκαετία του 90 και αγαπημένα της Carrie Bradshaw, φέτος είναι τα παπούτσια που πρέπει να βάλεις στην ντουλάπα σου. Έχουν λεπτά λουράκια και όχι πολύ ψηλό τακούνι. Αφήνουν ακάλυπτο το δέρμα του ποδιού, και είναι το τέλειο πέδιλο για everyday city looks. Συνδύασε τα με όλα τα casual σύνολα σου, αλλά φόρεσε τα και σε ένα επίσημο κάλεσμα, γενικά αντιμετώπισε τα σαν κομμάτι “κλειδί”.

Sporty Sandals

Τα σανδάλια που βλέπεις χρόνια τώρα να φοράνε οι τουρίστες, φέτος θα τα φορέσεις και εσύ και μάλιστα όχι μόνο στο νησί. Με πολύ άνετο και sporty ύφος είναι ιδανικά για μέσα στην πόλη όλη μέρα,  δεν έχουν κανόνες πως να τα συνδυάσεις αλλά τα φοράς με όλα, ακόμη και με ένα slip dress. Μπορείς να τα επιλέξεις σε πλατφόρμα ή με neon details για πιο fashion αποτέλεσμα, και βέβαια θα τα πάρεις μαζί σου και στην…Νίσυρο!

Snake prints

Το print αυτό το έχουμε αγαπήσει και το έχουμε φορέσει πολλές σεζόν σε ρούχα, φέτος λοιπόν θα το επιλέξουμε και στα πέδιλα μας. Ιδανικές επιλογές τα mule ή τα medium heel πέδιλα με αυτό το print, που τα φοράς άνετα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Διάλεξε κάποιο με χρώμα, όπως κίτρινο για τολμηρά look, ή μείνε στην κλασική beige παλέτα για πιο σοφιστικέ αποτέλεσμα.

Sculptural Heels

Ο οίκος Jacquemus τα έχει βάλει στο “χάρτη” εδώ και 2 σεζόν αλλά νομίζω ότι φέτος είναι η χρονιά που δεν μπορείς να πεις όχι σε αυτά τα art πέδιλα. Δίνουν μία elegant αίσθηση στο look και αν τα συνδυάσεις με τα καλοκαιρινά σου σύνολα το casual chic θα έχει πλέον άλλο νόημα. Σίγουρα αυτά με το πιο χαμηλό τακούνι θα γίνουν τα αγαπημένα σου, αφού μπορείς να τα φορέσεις στην πόλη αλλά και στον νησί αργότερα, αλλά και ένα sexy πέδιλο με τέτοιο τακούνι “υπόσχεται” πολλά like!

PVC

Ένα υλικό που δίνει την διάφανη λεπτομέρεια που θες ώστε τα πόδια σου να δείχνουν πιο ψηλά και πιο κομψά. Υπάρχουν πολλές εκδοχές: με λεπτές λωρίδες, wedges ή με pop στοιχεία. Τo σίγουρο είναι ότι αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες τάσεις για αυτό το καλοκαίρι και σίγουρα ένα απόλυτα urban κομμάτι που θα σου αλλάξει το ύφος σε πολλά masuuline σύνολα ή office φορέματα.

Read More

And More