Κολιέ, σκουλαρίκια, βραχιόλια: Tι να αγοράσεις τώρα και πως να το συνδυάσεις στις διακοπές σου!

Το καλοκαίρι θέλεις ένα styling πιο εντυπωσιακό, με περισσότερα αξεσουάρ γιατί η διάθεση σου είναι πιο ανεβασμένη σε σχέση με τον χειμώνα.

Τα κοσμήματα είναι μία τέλεια επιλογή και σίγουρα αν επενδύσεις στα σωστά θα έχεις ένα ωραίο αποτέλεσμα.

Κολιέ, βραχιόλια και σκουλαρίκια είναι πρώτα στην λίστα μας.

Επιλέγεις αυτά που ταιριάζουν με τα περισσότερα look σου και μερικά statement που θα κάνουν την διαφορά.

Σου έχω ετοιμάσει ένα τέλειο θέμα με τα πιo stylish κοσμήματα της αγοράς για να δεις με την ησυχία σου να διαλέξεις και μετά να κάνεις ποιητικό shopping.

Κολιέ

Εδώ υπάρχουν δύο σχολές ή παίρνεις πολλά και κάνεις ένα layering κοσμημάτων με διαφορετικά μήκη και ύφος, ή επιλέγεις ένα μεγάλο με χρώμα και πέτρες για να έχεις ένα statement κομμάτι στην εμφάνιση σου. Αν ανήκεις στην πρώτη κατηγορία παίξε με κοχύλια και χρυσά σχέδια αλλά πρόσθεσε αν θες και υφασμάτινα κολιέ με μικρές φούντες. Αν ανήκεις στην δεύτερη διάλεξε κολιέ με καλοκαιρινά χρώματα και δώσε εντυπωσιακή λεπτομέρεια στο σύνολο σου.

Δες τα κολιέ που διάλεξε η fashion editor

Σκουλαρίκια

Μεγάλα ή small, με πολλά χρώματα ή σκέτα χρυσά, τα σκουλαρίκια είναι το πιο θηλυκό κομμάτι από την κοσμηματοθήκη σου. Φέτος τα 90’s σχέδια που έχουν clip και τα κοκάλινα είναι huge trend. Bεβαίως δεν φεύγουν ποτέ από τις τάσεις οι κρίκοι και είναι και το πιο safe σχέδιο για την παραλία. Πιάσε τα μαλλιά σου και φόρεσε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια συνδύασε τα με το maxi φόρεμα σου και σανδάλια για να πετύχεις το απόλυτο holiday style.

Δες τα σκουλαρίκια που διάλεξε η fashion editor.

Βραχιόλια

Τα pvc σχέδια έχουν κάνει δυναμικό comeback αυτή την σεζόν και αν είσαι τολμηρή υπάρχουν και neon χρώματα που θα τραβήξουν όλα τα βλέμματα πάνω σου. Πάντα αγαπημένη επιλογή τα shell bracelets και τα υφασμάτινα με μπαντάνες που είδαμε από τον οίκο Versace. To layering και εδώ είναι must αρκεί να μην γίνεται υπερβολικό.

Δες τα βραχιόλια που διάλεξε η fashion editor

Read More

And More