Κάνε τις Φθινοπωρινές αγορές σου με 30 ευρώ! Plus: Styling tips…

Ποιός σου είπε πως για να είσαι στιλάτη πρέπει να δώσεις μία μικρή περιουσία; Κι αν ενδόμυχα το πιστεύεις θα σε απογοητεύσω και θα σου πω πως το στιλ δεν έχει τιμή! Το στιλ και οι μοδάτες αγορές μπορούν να σου κοστίσουν πολύ λίγα αρκεί να είσαι καλά ενημερωμένη για το που πρέπει να πας.

Οφείλεις να διαβάζεις τη μόδα και ό, τι σου προτείνουν οι μεγάλοι οίκοι, όχι απαραίτητα για να τα ακολουθήσεις πιστά ή να ψωνίσεις από εκεί, αφού λίγες αντέχουν να το κάνουν, αλλά για να δεις τις τάσεις και να είσαι διαβασμένη. Ώστε όταν μπεις σε ένα μαγαζί να ξέρεις τι να επιλέξεις και τι να απορρίψεις. Να σκεφτείς τι χρειάζεσαι, ώστε να μην κάνεις άδικα έξοδα αλλά και να παραμείνεις επίκαιρα στιλάτη.

Αφού λοιπόν ενημερωθείς, σε οραματιστείς να φοράς όλα τα ρούχα που βλέπεις, να κρατάς όλες τις τσάντες της σεζόν και όπου κι αν βρίσκεσαι να κλέβεις την παράσταση έρχεται η ώρα της επαναφοράς στην αληθινή ζωή. Και ακόμα κι αν μπορείς να αποκτήσεις ό, τι βλέπεις ποτέ δεν κακοπέφτει μία κομψή και παράλληλα οικονομική αγορά.

Σκεπτόμενες έτσι λοιπόν τα κορίτσια της μόδας του TLIFE σου συγκεντρώνουν και σου δείχνουν σε μία σελίδα στιλάτες αγορές που μπορείς να κάνεις με 30 ευρώ. Βγαίνεις έξω, κάνεις μια βόλτα και με μόνο ένα κομμάτι μπορείς να χαρείς και να νιώσεις ανανεωμένη και επίκαιρα ντυμένη!


Kαρφίτσα φιόγκος πλαστικός Buldoza.gr, 7.00 ευρώ
Styling tip: Μπορείς να την φορέσεις επάνω στο σακάκι, στο πουκάμισο ή στη μπλούζα σου και να δημιουργήσεις μια πιο παιχνιδιάρικη διάθεση στο στιλ σου.

Δαχτυλίδι Folli Folli 25.00 ευρώ
Styling tip: Εάν το επιλέξεις απόφυγε να το φορέσεις στον παράμεσο γιατί θα παραπέμπει σε βέρα.

Απόλυτα trendy καλσόν σε μαύρη ανοιχτή απόχρωση με τα γράμματα να το κοσμούν. Topshop, 17.85 ευρώ
Styling tip: Φόρεσέ το είτε σε νυχτερινή σου έξοδο επιλέγοντας ρούχο σε μαύρη απόχρωση σε λιτή γραμμή είτε με μάλλινη φαρδιά μπλούζα φόρεμα και μπότες φλατ δημιουργώντας ένα πιο cool – smart σύνολο.


Καπέλο ροζ για να δημιουργήσεις ένα πιο μποέμ, αλλά να παραμένει κοριτσίστικο στιλ, Achilleas Accessories 19.90 ευρώ.
Styling tip: Φόρεσέ το με τζιν, λευκό πουκάμισο και boyish shoes σε κάποια βόλτα σου μέσα στη πόλη.

Παντελόνι σε έντονη φούξια απόχρωση ψηλόμεσο Mango 22.95 ευρώ
Styling tip: Φόρεσέ το με γόβες ψηλές -θα επέλεγα σε ασημί απόχρωση- με μαύρο μονόχρωμο top χωρίς σχέδια και υπερβολές. Για να το κάνεις ακόμα πιο formal μπορείς να το συνδυάσεις με μαύρο σακάκι.

Ζακέτα πολύ κομψή που μπορείς να την συνδυάσεις με όλα σου τα ρούχα Βlanco 25.99 ευρώ.
Styling tip: Τη ζακέτα αυτή συνδύασέ την είτε με δερμάτινο παντελόνι και φλατ μπαλαρίνες είτε με δερμάτινη φούστα και στενό top από μέσα.

Κόκκινο φόρεμα Βlanco 25.99 ευρώ.
Styling tip: Φόρεσέ το χωρίς πολλές υπαρβολές στα αξεσουάρ και το μακιγιάζ αφού κλέβει από μόνο του την παράσταση.

Βoyish shoes σε μαύρη και άσπρη απόχρωση με μαύρο κορδόνι FullahSugah 29.90 ευρώ.
Styling tip: Φόρεσε τα boyish shoes σε κάθε σου εμφάνιση. Από το πρωί στη δουλειά με παντελόνι μέχρι το βράδυ με mini μονόχρωμο στενό φόρεμα.


Φούστα μαύρη από τα H&M 29.95 ευρώ.
Styling tip: Η φούστα αυτή θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε πολλές διαφρετικές περιστάσεις. Φόρεσέ την με πουλόβερ λεπτό από έξω σε έντονο χρώμα και μπαλαρίνες.


Στράπλες μαύρο φόρεμα με μπούστο που θυμίζει κορσέ Βlanco 29.99 ευρώ
Styling tip:
Επέτρεψε στον εαυτό σου μία πιο μυστηριώδη εμφάνιση και συνδύασε το φόρεμά σου με πολύ ψηλά πέδιλα και τσάντα clutch σε έντονη απόχρωση.


Φόρεμα μπεζ με μανίκι Fullah Sugah 29.90 ευρώ
Styling tip: Φόρεσε το φόρεμά σου με καφέ καλσόν και καφέ μπότες ή μποτάκια σε στιλ ιππασίας δημιουργώντας το απόλυτο 60s look.


Tσάντα που θυμίζει πουγκί με χρυσές λεπτομέρειες στα φερμουάρ σε πολύ ζωηρή απόχρωση Βuldoza.gr 23.50 ευρώ.
Styling tip: Κράτησε την τσάντα αυτή σε κάθε σου εμφάνιση είτε πρωινή είτε βραδινή αφού δεν προδίδει την αξία της και παραμένει πολύ στιλάτη και κομψή επιλογή.

Read More

And More