Site icon TLIFE

Καπιτονέ πανωφόρια:Το αγαπημένο κομμάτι της βασίλισσας Ελισάβετ είναι τώρα το μεγαλύτερο trend

Tα πωνφόρια αποτελούν ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια ενός συνόλου για τους περισσότερους μήνες τους έτους. To καθένα με το στιλ του προσθέτει πάντα κάτι στο outfit, μας ζεσταίνι, ενώ είναι εκείνο το ρούχο που κάνει την πρώτη εντύπωση τις περισσότερες φορές. Οι τάσεις για την επόμενη σεζόν έχουν γίνει ήδη γνωστές, αλλά ξεχωρίζει ένα πανωφόρι που τώρα βλέπουμε παντού και είναι: το καπιτονέ.

To πανωφόρι που λατρεύει η βασίλισσα Ελισάβετ και θα τη δεις να το φοράει κυρίως στις χριστουγεννιάτικες διακοπές της στο Sandringham, είναι από τα νέα trends που αξίζει να κάνεις μια επένδυση. Μεγάλοι οίκοι και σχεδιαστές όπως: Raf Simons, Max Mara, Dior, Isabel Marant και Balmain ενσωμάτωσαν το καπιτονέ πανωφόρι στις Fall/Winter 21-22 συλλογές τους, δείχνοντας μας πόσο μεγάλη τάση είναι φέτος.

Ήδη από πέρυσι, το καπιτονέ άρχισε να εξελίσσεται σε hot trend του χειμώνα με όλο και περισσότερες επιδραστικές γυναίκες του χώρου να το επιλέγουν για κομψές street style εμφανίσεις, αλλά φέτος κυριαρχεί!

Οι γήινες αποχρώσεις, όπως το καφέ το μπεζ και το χακί, είναι οι πιο δημοφιλείς και έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις. Το τέλειο με αυτό το πανωφόρι είναι ότι έχει υφή πιο ελαφριά  από τα puffer μπουφάν του χειμώνα και το φοράς άνετα από τώρα, γι αυτό και είδαμε μία κατακόρυφη αύξηση στις πωλήσεις του.

Είσαι έτοιμη για το huge trend της σεζόν; Aν ακόμη το σκέφτεσαι δες τα παρακάτω outfits και βάλε και εσύ το καπιτονέ πανωφόρι στην ντουλάπα σου.

 

Kαπιτονέ bomber jacket!Αυτό το είδαμε φέτος και είναι μία εκδοχή πιο street style που φοράς με τζιν αλλά και με μίνι φούστες.

 

Τo best seller της σεζόν σε χακί χρώμα, αυτό το καπιτονέ πανωφόρι πάει με όλα και θα το δεις τώρα παντού στο Instagram.

H καπιτονέ του υφή ταιριάζει και με πιο edgy υλικά όπως δέρμα ή vinyl αν είσαι τολμηρή.

 

Tα λευκά καπιτονέ πανωφόρια δίνουν elegant ύφος και ταιριάζουν τέλεια με camel αξεσουάρ.

 

Το χακί καπιτονέ πανωφόρι είναι το πιο δημοφιλές χρώμα και βεβαίως ταιριάζει άψογα με τις chunky Chelsea boots.

 

Στα καπιτονέ πανωφόρια ισχύει η oversized εκδοχή και δίνει cool style με μία κίνηση.

 

Μπορείς να αλλάξεις το χαλαρό του ύφος προσθέτοντας μία ζώνη και δίνοντας νέο σχήμα στο καπιτονέ πανωφόρι σου.

 

Φέτος το μαύρο πανωφόρι κάνει δυναμική εμφάνιση και φοριέται τώρα με λευκό jean για όλη την ημέρα.

 

Το αγαπημένο σου τζιν βρήκε το τέλειο πανωφόρι για αυτή την σεζόν και δεν είναι άλλο από το καπιτονέ.

© 2024 tlife.gr