Trend Alert!

Καρό: To διαχρονικό χειμερινό trend είναι και φέτος must

Eνα από τα κλασικά χειμερινά trend, το καρό, επιστρέφει κάθε σεζόν στις πασαρέλες, αλλά πάντα πιο εντυπωσιακά ανανεωμένο. Φέτος είδαμε έντονες αποχρώσεις. Eκτός από το κλασικό κόκκινο, είδαμε και πολλές διαφορετικές εκδοχές, από παλτό, φούστες, μέχρι κάπες. Ο Saint Laurent το συνδύασε με latex κολάν, ενώ ο Dior προτείνει ασυνήθιστους color blocking συνδυασμούς που σπάνια συναντάμε σε χειμερινές συλλογές. Μεγάλη τάση είναι επίσης τα μικρότερα καρό, όπως τα παρουσίασαν ο Givenchy και η Chloe. Αν θες να φορέσεις ένα all time classic trend, τότε το καρό είναι αυτό που ψάχνεις και φέτος θα το βρεις σε πολλά διαφορετικά μοτίβα και στιλ. Ας δούμε τι πρότειναν οι μεγαλύτεροι οίκοι για αυτό το αγαπημένο μας trend.

H Miu Miu έδωσε πράσινο χρώμα στο φετινό της καρό και δημιούργησε ένα volume jacket που έχει γίνει sold out, ενώ φοριέται από όλα τα it girls στο instagram.

Στον Βurblerry το καρό κρατάει το σκωτσέζικο ύφος του και γίνεται ένα midi ντραπέ φόρεμα που έχει δυναμισμό και απόλυτα σοφιστικέ ύφος.

Ο Dior δημιούργησε μία καρό κάπα και έφερε τα πάνω κάτω στις τάσεις φέτος, με την συγκεκριμένη να την βλέπουμε σαν Must have από την αρχή της σεζόν από όλες τις fashionistas.

Για τον Versace ακόμα και το κλασικό καρό σακάκι γίνεται sexy, αν φορεθεί σαν φόρεμα και συνδυαστεί με black boots.

Read More

And More