Κim Kardashian: Τα extreme αξεσουάρ της θα είναι σύντομα τα νέα trend

Η Κim Kardashian είναι γνωστό ότι φοράει αμφιλεγόμενα ρούχα πολύ πριν γίνουν mainstream τάση, ας θυμηθούμε απλά την ποδηλατική βερμούδα. Ήταν μια από τις πρώτες σταρ που την φόρεσαν και ενώ στην αρχή την αποδοκίμαζαν έγινε και συνεχίζει να είναι ένα huge trend.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

 Aς μελετήσουμε λοιπόν τα νέα αξεσουάρ που λατρεύει και να ετοιμαστούμε για τα επόμενά trend.

SPLASH/Ideal Image

Η Κim εμφανίστηκε στην Νέα Υόρκη φορώντας το μαύρο cargo φόρεμα Balenciaga με μυτερές μπότες και μια αστραφτερή τσάντα. Αλλά ήταν τα γυαλιά ηλίου της που έκαναν πραγματικά την εμφάνιση μοναδική. Μεγάλα μαύρα που θύμιζαν λίγο Βatman ήταν το κομμάτι στον ντύσιμο που βεβαίως τράβηξε την προσοχή μας.

Τα ιδιαίτερα αυτά γυαλία τα φοράει συχνά και δείχνει να τις αρέσουν πολύ, αυτό ίσως μας λέει κάτι για τα new style γυαλιά που θα δούμε το επόμενο καλοκαίρι.Stay tuned.

 

SPLASH/Ideal Image

Eπόμενο σύνολο με statement αξεσουάρ ήταν ένα look με κολάν παλτό και….τζιν over the knee boots.Κάτι αρκετά extreme που η Kim φόρεσε και θα φορέσει σίγουρα πολλές φορές ακόμη.

Το καταλαβαίνουμε ότι αυτά τα πρωτοποριακά κομμάτια δεν είναι τα αξεσουάρ που θα βάλεις στην λίστα σου τώρα, παρόλα αυτά η ιστορία έχει δείξει ότι τα απροσδόκητα κομμάτια της Kardashian, γίνονται τάση σε λίγους μήνες, οπότε απλά τσέκαρε τα και που ξέρεις σε λίγους μήνες ίσως τα έχεις και εσύ στην λίστα σου.

Read More

And More