Trend Alert!

Κίτρινο: Διάλεξε την απόχρωση που ταιριάζει στο δικό σου Καλοκαίρι!

Για μία ακόμη σεζόν τα χρώματα είχαν την τιμητική τους στα φετινά catwalks, αλλά ήδη από τις αρχές της άνοιξης, το αισιόδοξο κίτρινο ξεχώρισε για την δυναμική του!

Είτε πρόκειται για το έντονο κίτρινο, είτε για τις πιο αχνές και παλ αποχρώσεις του, οι οίκοι μόδας όπως: Dior, Chanel, Etro, Valentino και Proenza Schouler ανέδειξαν αυτή την απόχρωση μέσα από τις collections τους, δείχνοντας μας κομψούς τρόπους για να το φορέσουμε και εμείς.

Το κίτρινο είναι μία από τις πιο αισιόδοξες αποχρώσεις και αποτελεί τάση για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Δεν είναι τυχαίο που έχει κυριαρχήσει στα street style και στα αγαπημένα look των fashionistas.

Λαμπερό κίτρινο ή ζεστό κίτρινο του ήλιου ή έντονες fluo αποχρώσεις, είμαι σίγουρη ότι θα βρεις την αγαπημένη σου απόχρωση στο πιο hot χρώμα της σεζόν και θα κλέψεις τις εντυπώσεις με την εμφάνιση σου!

Ας δούμε μερικές προτάσεις με κίτρινο χρώμα από τους μεγάλους οίκους!

Κίτρινο βαθύ και έντονο σε maxi dress με cut outs προτείνει ο Proenza Shcouler και συνδυάζει αυτό το κομμάτι με flat σανδάλια απογειώνοντας το summer style.

Chic εμφάνιση βγαλμένη από τα 50s με παστέλ κίτρινο προτείνει η Max Mara, δημιουργώντας ένα epic look με ψηλόμεση βερμούδα crop top μαντό και large bag συνδυάζοντας το με metallic σανδάλια.

Πλεκτό μαγιό σε κίτρινο χρώμα που θα ξεχωρίσει στα beach look της σεζόν με την υπογραφή της Etro.

H Chanel έντυσε τα μοντέλα με tweed κίτρινα ταγέρ και block heel πέδιλα ανανεώνοντας τα city look μας, με μία υπέροχη απόχρωση.

Read More

And More