Trend Alert!

Κόκκινο: Ήρθε η εποχή να εντάξεις στο ντύσιμό σου κομμάτια με αυτό το φλογερό χρώμα

Το κόκκινο δεν είναι το «βολικό» μαύρο ή το σοφιστικέ μπλε. Σπάνια το επιλέγεις, αλλά όταν το κάνεις, ξέρεις ότι θα σε αποζημιώσει! Ένα κόκκινο σύνολο κάνει πάντα αισθητή την παρουσία του και ξεχωρίζει με τη δυναμική του. Τώρα ειδικά που μπαίνουμε σε εορταστική περίοδο δεν έχεις δικαιολογία, πρέπει να κάνεις μία εμφάνιση με το αυτό φλογερό χρώμα

Στα παιχνίδια των σχεδιαστών με το χρώμα, το κόκκινο βρίσκει πάντα τη θέση του μέσα στα χειμερινά trends. Είτε το εντοπίσεις σε ένα πουπουλένιο μπουφάν, είτε σε ένα volume παλτό, το κόκκινο είναι πάντα εκθαμβωτικό και ένα χρώμα τόσο αληθινό που απογειώνει το στιλ σου. Έτσι και φέτος οι προτάσεις ήταν πολλές και για όλα τα στιλ!

Φωτογραφίες Splash/Ideal Images

Οι Pradal Gurung προτείνουν φέτος η ολόσωμη φόρμα σου να αλλάξεις χρώμα -ναι, φτάνει με την μαύρη. Επίλεξε μία σε κόκκινο, που σίγουρα θα ανανεώσει το στιλ σου.

Δυναμική εμφάνιση με κόκκινο μίνι φόρεμα και epic μπότες, μας έδειξε ο David Koma και το σέξι στιλ πάει απλά σε… άλλο επίπεδο.

Κoρσές και vinyl σε κόκκινη απόχρωση που μαγνητίζει το βλέμμα έδειξε ο Versace και αυτό το runway look αποτελεί μία συγκλονιστική εμφάνιση.

Για τον οίκο Bottega Veneta το δέρμα είναι βασικό υλικό στις συλλογές του και φέτος το χρησιμοποίησε σε πολλά outfit πέρα από τα αξεσουάρ, όπως εδώ σε ένα new style suit που δημιουργεί νέους κανόνες για το  urban style.

Read More

And More