Ξέρουμε ποια σανδάλια θα φοράς από τώρα μέχρι τον Οκτώβρη

Ο καιρός γίνεται όλο και πιο γλυκός, η θερμοκρασία είναι σταθερά στα πάνω της, η άνοιξη κάνει αισθητή την παρουσία της γύρω μας. Τι σημαίνει αυτό; Ώρα για ντουλάπες. Στοιβάζουμε στο πατάρι τα πολύ χοντρά ρούχα και αξεσουάρ του χειμώνα, όλα εκείνα δηλαδή που μας κράταγαν συντροφιά τους προηγούμενους μήνες και κάνουμε χώρο για πιο ανάλαφρες, πιο ανοιξιάτικες επιλογές.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ancient Greek Sandals (@ancientgreeksandals)

Αν είσαι δε σε αναζήτηση για νέα σανδάλια, έχουμε ευχάριστά νέα. Οι νέες συλλογές Ancient Greek Sandals για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024 είναι επιτέλους εδώ, με σχέδια που απογειώνουν την ελληνική χειροποίητη παράδοση εκφράζοντας παράλληλα τις πιο επίκαιρες σχεδιαστικές τάσεις.

Για τη γυναικεία MAIN SS 2024 Collection, οι Ancient Greek Sandals δίνουν έμφαση στα λεπτά, φίνα λουράκια και τα διακριτικά διακοσμητικά στοιχεία, ενώ πειραματίζονται και με πιο ιδιαίτερες υφές όπως το κροκό δέρμα, η πλεκτή raffia, το σουέντ και τα μεταλλικά χρώματα. Hero pieces της συλλογής, τα Fisherman Sandals (σε φλατ εκδοχή αλλά και πλατφόρμα 6 εκ.), καθώς και τα σχέδια του Bee Group εμπνευσμένα απο το διάσημο αρχαιολογικό εύρημα “Χρυσό Κόσμημα των Μαλίων”, χαρακτηριστικό δείγμα της μινωικής χρυσοτεχνίας.

Για τη σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2024, τα Ancient Greek Sandals παρουσιάζουν την πρώτη αντρική συλλογή υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του νέου Head of Menswear Design, Alain Leber. Σε συνεργασία με την Creative Director του brand, Χριστίνα Μαρτίνη, ο Alain Leber επανασυστήνει την αντρική σειρά Ancient Greek Sandals παραμένοντας συνεπής στη φιλοσοφία του brand για διαχρονικό σχεδιασμό και καινοτομία, και με απόλυτο σεβασμό στην παράδοση της ελληνικής χειροτεχνίας.

 

Τιμώντας την κληρονομιά του brand καθώς και την αγάπη του στον ελληνικό πολιτισμό ως ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης, για το Καλοκαίρι 2024 ο Alain Leber εισάγει νέες φόρμες και κατασκευές, συνδυάζοντας το παραδοσιακό, μαυρισμένο και ελεύθερο από χημικά δέρμα με στοιχεία όπως το σχοινί, τα υφάσματα και οι ταπισερί.

Με αφορμή τα 12 χρόνια επιτυχίας του brand, παρουσιάζουμε φέτος για πρώτη φορά την capsule συλλογή THE ICONS COLLECTION, που αποτελείται από τα δώδεκα πιο ευυπόληπτα και iconic σανδάλια του brand.  Αυτά τα σανδάλια αναδείχθηκαν πρώτα σε προτίμηση λόγω των διαχρονικών τους στοιχείων, κάνοντας «τικ» σε όλα τα κουτάκια στο DNA του brand. Σχέδια που αγαπήθηκαν για το ξεχωριστό τους στυλ, που αντέχουν στη δοκιμασία του χρόνου και που, κυρίως, ενσαρκώνουν την καθαρή, σοφιστικέ αισθητική του brand Ancient Greek Sandals.

Read More

And More