Ξέχνα το κλασικό σου σακάκι! Φέτος η τάση είναι… δέρμα!

Tο φθινόπωρο είναι μια μεταβατική εποχή, κατά την οποία δεν μπορείς -λόγω καιρού- να αποχωριστείς τα καλοκαιρινά σου ρούχα, αλλά από την άλλη δεν μπορείς κατευθείαν να πας στα μάλλινα πουλόβερ! Άλλωστε, οι πρωινές ώρες εξακολουθούν και θυμίζουν καλοκαίρι, ενώ μόλις πέσει ο ήλιος θα χρειαστείς μια ελαφριά ζακετούλα, ένα jacket, ένα φούτερ, γενικά ένα πανωφόρι! To κλασικό σου σακάκι ήταν η πρώτη επιλογή αυτήν την περίοδο αφού με ένα τζιν πήγαινες από τη δουλειά μέχρι για βραδινό ποτό, αλλά τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει!

Σήμερα λοιπόν θα σου μιλήσω για το τέλειο φθινοπωρινό και -όχι μόνο- σακάκι, το οποίο είναι το μαύρο δερμάτινο σακάκι.

Μεγάλη τάση τη δεκαετία του 90, με την Gwyneth Paltrow και την Kate Moss να… ορκίζονται σε αυτό και να το φοράνε σχεδόν με όλα τους τα σύνολα. Φέτος λοιπόν φαίνεται να κάνει ένα μεγάλο comeback!

Μία βόλτα στο instagram αρκεί για να εντοπίσεις πόσο μεγάλη τάση έχει γίνει και κυρίως πως έχει κατακτήσει τα πιο στιλάτα κορίτσια, αφού το έχουν ήδη εντάξει στα καθημερινά τους look.

Ξέρω, το δέρμα σαν υλικό σου φαίνεται ακριβό και ίσως κάπως περιοριστικό, όμως σήμερα με το αφιέρωμα που θα κάνουμε θα δεις το effortless στιλ που το φοράνε οι influencers και ίσως σου αλλάξω γνώμη.

@monikh

Συνδύασέ το με maxi satin φούστα και ένα κλασικό t-shirt όπως η Monikh που εδώ βεβαίως έχει βάλει σαγιονάρες -εσύ μπορείς να το σετάρεις με τα sneaker σου!

@_jeanettemadsen_

Θα κρατήσουμε το σακάκι και το χρωματιστό σορτσάκι που κάνουν αντίθεση, ενώ το tiny top μπορείς να το αντικαταστήσεις με μία μαρινιέρα και σε παπούτσια να βάλεις loafers.

@vikyandthekid

Πάνω από τα φορέματά σου, αέρινα midi αλλά και mini μπορείς να φορέσεις το δερμάτινο σακάκι σου και να έχεις ένα new style για τα περισσότερα αγαπημένα σου dress looks!

@annelauremais

Προσθέτεις ζώνη και δίνεις new shape στην σιλουέτα σου και στο σακάκι σου, που το φοράς έτσι πάνω από κλασικά παντελόνια ή και midi φούστες!

@aylin_koenig

Τα loose φορέματα σου ταιριάζουν άψογα με αυτό το πανωφόρι και ειδικά αν προσθέσεις και ιδιαίτερα παπούτσια όπως μπότες θα έχεις μία super stylish εμφάνιση.

@camillecharriere

Συνδύασε το αγαπημένο σου skinny μαύρο παντελόνι με γαλότσες, αυτό το σακάκι και ένα t-shirt για μία φθινοπωρινή εμφάνιση που θα λατρέψεις. Επίλεξε statement τσάντα και cool γυαλιά ηλίου.

Κλασική εμφάνιση που όμως είναι πάντα αξεπέραστη, κλασικό τζιν παντελόνι και μαύρο λεπτό πλεκτό με το black blazer, για city look που ξεχωρίζει.

Ακόμη και μία vintage εκδοχή αυτού του κομματιού είναι τέλεια και μπορεί να γίνει εμφάνιση που αξίζει να δοκιμάσεις. Μπορεί να έχει ήδη ένα η μαμά σου ή να βρεις σε μία vintage αγορά.

@darjabarannik

Κράτησε ένα basic look στα ρούχα σου και δώσε ένταση στο σακάκι σου που μπορεί να είναι δερμάτινο, signature παπούτσια που θα απογειώσουν την εμφάνιση σου και γυαλιά!

@louloudesaison

Αν επιλέξεις ένα total δερμάτινο look κράτησε minimal τόνους σε μαλλιά μακιγιάζ και κυρίως μην προσθέσεις καθόλου κοσμήματα ενώ προτίμησε απλά παπούτσια όπως loafers ή λευκά sneakers.

@weworewhat

Τέλος ένα απόλυτα 90s look που σίγουρα μπορείς να δημιουργήσεις με αυτό το σακάκι, λευκό t-shirt ζώνη με χρυσή αγκράφα και τζιν σε ανοιχτή απόχρωση, εμφάνιση βγαλμένη από την cool δεκαετία! Δοκίμασέ το.

 

Read More

And More