Λευκό πουκάμισο: Το διαχρονικό κομμάτι της ντουλάπας μας στα καλύτερά του

Όσα trends και να εμφανιστούν κάθε σεζόν, υπάρχουν αυτά τα κλασικά και διαχρονικά items, που κρατούν μια ιδιαίτερη θέση στην ντουλάπα μας και παραμένουν αναλλοίωτα στον χρόνο. Το λευκό πουκάμισο ανήκει σε αυτά!

Διαχρονικό και πάντα επίκαιρο, καταφέρνει να συνυπάρχει χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία, με τις νέες τάσεις που παρουσιάζονται κάθε σεζόν. Άλλωστε είναι ένα από τα ρούχα της ντουλάπας μας, που μπορούμε να τα φορέσουμε στη διάρκεια όλου του χρόνου.

Tα λευκά πουκάμισα αποτελούσαν ανέκαθεν συνδετικό στοιχείο της γκαρνταρόμπας και αυτή την σεζόν θα συνεχίσουν να μας είναι απαραίτητα. Από τα maxi shirt dresses που είδαμε στον  Valentino, μέχρι το pinstriped look του Bottega Veneta, για μία ακόμη σεζόν τα πουκάμισα παραμένουν Must!

 (Photo by Victor VIRGILE/Gamma-Rapho via Getty Images)

Οι Proenza Schouler συνδυάζουν το fashion item που λατρεύουμε, με υπέροχη δερμάτινη φούστα και σακάκι, ενώ οι μπότες από δέρμα ολοκληρώνουν άψογα αυτό το city look.

Splash

Σύνολο πόλης πουκάμισο και boxer shorts που ο Bottega Veneta συνδυάζει με sock boots στο χρώμα της σεζόν.

Courtesy of Alexander McQueen

To λευκό πουκάμισο αποτελεί το ιδανικό top για ένα μαύρο παντελόνι και ο οίκος Alexander McQueen το επιβεβαιώνει.

Splash

Για την «Black Tie» συλλογή του ο Valentino συνδύασε maxi shirt dress με γραβάτα και το masuuline style δεν ήταν ποτέ τόσο αέρινο.

Read More

And More