Μαγιό: ποιες είναι οι τάσεις για αυτό το καλοκαίρι, όλα όσα πρέπει να ξέρεις!

Όπως και με τα εσώρουχα, η αγορά του μαγιό είναι κάτι που είναι πολύ προσωπικό και από τις πιο δύσκολες που έχουμε να κάνουμε στην διάρκεια του έτους. Δεν είναι καθόλου απλή υπόθεση και απαιτεί από εσένα να εξετάσεις πολλά πράγματα πριν προχωρήσεις στην απόκτηση του νέου σου μαγιό. Καλή εφαρμογή κυρίως χρώμα ύφος αν θα έχει ενίσχυση αν θα είναι bikini ή ολόσωμο είναι μερικά από αυτά που μας απασχολούν πριν βγούμε για shopping μαγιό.

Εγώ θα σε βοηθήσω σήμερα με το άρθρο που σου ετοίμασα σε μεγάλο βαθμό γιατί σίγουρα δεν μπορώ να σου πω τι size να πάρεις αλλά μπορώ να σου πω τις μεγαλύτερες τάσεις στα μαγιό για να δεις και να διαλέξεις αυτό που θες για αυτή την σεζόν.

Το καλό είναι ότι για αυτή την σεζόν οι επιλογές είναι πάρα πολλές και σίγουρα θα βρεις αυτό που ταιριάζει στο δικό σου προσωπικό style. Με λουλούδια, ρετρό, σε αθλητικό ύφος, με ζώνη με ψηλόμεσο σχέδιο στα πόδια οι επιλογές σου είναι πολλές και έχεις να διαλέξεις από μία μεγάλη γκάμα.Πάμε να δούμε τις πιο δυνατές τάσεις για μαγιό αυτό το καλοκαίρι.

Metallics

 

Λάμψη και…λάμψη!Χρυσά, ασημένια, ολόσωμα ή bikini τα metallics θα κάνουν την διαφορά στην παραλία και βέβαια εσένα να..λάμπεις. Μπορείς να επιλέξεις ολόσωμο σε πιο sporty ύφος, για ανατρεπτική metallic sport εμφάνιση ή να ακολουθήσεις την γνωστή “τακτική” super small metallic bikini και να κλέψεις τις εντυπώσεις. Styling tip: επέλεξε minimal  σχέδιο στο μαγιό, τα metallic υφάσματα θέλουν απλές γραμμές.

Floral

 

Ναι αλλά όχι τα συνηθισμένα. Φέτος είναι τάση τα “άνθη” που θυμίζουν vintage ταπετσαρία, μικρά σε pastel αποχρώσεις που έχουν και μια ρομαντική διάθεση. Εδώ θες ολόσωμο ιδανικά ή bikini με ψηλόμεσο σλιπ για ολοκληρωμένο look. Tο top μπορεί να είναι από κλασικό σουτιέν με μπανέλα ή σαν τοπ με φαρδιές τιράντες. Styling tip: Ένα top-μαγιό με τέτοια floral γίνεται τέλειο top και για το αγαπημένο σου mom jea.

Circly fabric

 

Είναι αυτό το ύφασμα που μοιάζει με “γκοφρέ” και φέτος θα το δεις παντού! Σε ολόσωμα ή bikini και θα το βάλεις και εσύ αν θες να ακολουθήσεις τα trends. Δεν είναι ωραίο σε σουτιέν κλασικό οπότε αν θες bikini διάλεξε ένα στράπλες με αυτό το ύφασμα ή με bralette top. Styling tip : Επέλεξε μονόχρωμα μαγιό με αυτό το fabric για να φαίνεται καλύτερα.

Sun protection

Tα μαγιό που φοράνε τα μικρά παιδάκια ή τα κορίτσια που κάνουν surf είναι στην πρώτη γραμμή για αυτή την σεζόν. Με μακριά μανίκια και συνηθως open back σχέδιο για πιο θυληκό σχέδιο. Μην σου φαίνεται too much αν είσαι από τα κορίτσια που περνάς ώρες στην θάλασσα και κάνεις και sport δεν φαντάζεσαι πόσο θα σε βολέψει. Styilng tip: Μπορείς να διαλέξεις ένα bikini και να συνδυάζεις το sun protecto top και με τα υπόλοιπα σλιπ που έχεις.

Με ζώνη

Από την προηγούμενη σεζόν τα είδαμε αλλά φέτος είναι η χρονιά τους. Μαγιό με ζώνη, φαρδιά ή στενή σε bikini ή ολόσωμο είναι από τα new trends που μας αρέσουν πολύ. Ειδικά σε ψηλόμεσο σλιπ δίνει ένα σοφιστικέ ύφος στην παραλία και new style στις beachwear εμφανίσεις σου. Styling tip: Προσοχή να στεγνώνει καλά η ζώνη από το μαγιό θέλει περισσότερο χρόνο από το ύφασμα του μαγιό σου ώστε να διατηρήσει το σχήμα της.

Retro

 

Pin up girls, πουά, vintage prints ότι σου φέρνει στο μυαλό το retro στοιχείο αυτή την σεζόν είναι do!Mε ντραπέ σχέδια με μπανέλες δίνουν συνήθως το σωστό σχήμα στο σώμα και απογειώνουν την εμφάνιση σου στην παραλία. Πολλές επιλογές για ακόμη για όλους τους σωματότυπους. και κυρίως μεγάλη γκάμα σχεδίων. Styling tip: Tα πλεκτά μαγιό είναι πολύ ωραία retro επιλογή αλλά δώσε προσοχή στην εφαρμογή τους, ώστε να αποφύγεις… δυσάρεστα ατυχήματα στην παραλία.

Ψηλό κόψιμο στο σλιπ

 

Τα μαγιό που μεσουρανούσαν στα 80’s εδώ και δύο σεζόν κάνουν δυναμικό comeback. Όσο πιο “παρτό” είναι στα πόδια τόσο το καλύτερο. Aν έχεις και σωστές αναλογίες τότε το σλιπ αυτό θα ψηλώσει ακόμη περισσότερο την σιλουέτα σου. Σε ολόσωμο επίσης έχει εντυπωσιακό αποτέλεσμα και στο συστήνουμε αν θες να δοκιμάσεις αυτό το new trend. Styling tip: Aν αγαπάς τα μαγιό που καλύπτουν την κοιλίτσα τότε διάλεξε την ολόσωμη εκδοχή αυτού του trend και απέφυγε το bikini.

Read More

And More