Maxi, Midi, Mini! Τα πιο hot φορέματα της αγοράς για να διαλέξεις το μήκος που σε εκφράζει

Η επιλογή ενός φορέματος είναι πολλές φορές σωτήρια αφού με ένα μόνο κομμάτι μπορείς να είσαι ντυμένη, στολισμένη κι έξω από την πόρτα! Κάθε σώμα όμως έχει άλλες απαιτήσεις όπως και κάθε στιγμή δεν είναι η ίδια. Άλλο κομμάτι φοράς σε ένα νησί, άλλο μέσα στην πόλη κι άλλο αν έχεις περιττά κιλάκια.

Η fashion editor του TLIFE Σοφία Σούζα βγήκε στα μαγαζιά και επέλεξε φορέματα σε όλα τα μήκη. Μaxi, midi, mini σε διαφορετικά σχέδια και γραμμές ώστε να ενημερωθείς σωστά και να βρεις αυτό που ψάχνεις και σε εκφράζει…

Για να δεις όλα τα κομμάτια κάνε κλικ επάνω στις φωτογραφίες

/
Τα mini φορέματα είναι σίγουρα η πιο sexy επιλογή και χρειάζεται ωραία πόδια. Επίλεξε τη γραμμή που ταιριάζει καλύτερα σε εσένα και συνδύασέ την είτε με ψηλά πέδιλα είτε με σανδάλια σε αρχαιοελληνική γραμμή για βόλτες μέσα στην πόλη. Για να δεις τις προτάσεις της fashion editor κάνε “κλικ” επάνω στην φωτογραφία.

/
Τα midi φορέματα είναι η πιο chic επιλογή κι αξίζει να την επιλέξεις ακόμη κι αν έχεις παραπάνω κιλάκια. Φόρεσε το midi pencil φόρεμά σου με ψηλά πέδιλα ή ακόμη και ankle boots ενώ τα φορέματα σε Α γραμμή συνδύασε τα με πλατφόρμες. Για να δεις τις προτάσεις κάνε “κλικ” στην εικόνα.

/
Τα μακριά φορέματα είναι απόλυτα συνδεδεμένα με καλοκαιρινές βόλτες αφού δίνουν άνεση και παράλληλα δεν σε ζεσταίνουν. Δες τις maxi casual επιλογές για πιο bohemiam συνδυασμούς αλλά και μακριές επιλογές που αξίζει να φορέσεις σε βραδινές σου εξόδους. Κάνε “κλικ” στην εικόνα.

Read More

And More