Trend Alert!

Μini: Φέτος οι σχεδιαστές ποντάρουν στα καλλίγραμμα πόδια μας

Ένα ακόμη fashion trend που ποντάρει στη θηλυκότητα αυτόν το χειμώνα είναι το: Mini!΄Ετσι φέτος είδαμε μίνι φορέματα και φούστες, σε super μήκος που οι σχεδιαστές αποθέωσαν στα χειμερινά τους catwalk! Ο χρόνος που περάσαμε μέσα λόγω καραντίνας μας “έντυσε” με φόρμες και casual χαλαρά σύνολα που οι designers φέτος θέλουνε να ξορκίσουμε κιέτσι αυτήν την νέα σεζόν ποντάρουν σε θηλυκά κομμάτια!

Τo mini έγινε πολύ μεγάλο trend στις δεκαετίες των ’60 και ’70 αλλά και φέτος τον χειμώνα έχει σχέδια για όλες μας! Από σοφιστικέ,  sexy μέχρι πιο cool! Eσύ δεν έχεις παρά να βάλεις στον χάρτη του φετινού σου στιλ αυτή την τάση και να την χαρείς όλη μέρα. Ας δούμε τι έδειξαν στα catwalk οι μεγάλοι οίκοι φέτος για αυτήν την τάση!

Ο Michael Kors ποντάρει στα 60s και στα κλασικά σχέδια εκείνης της δεκαετίας όπου το μίνι κυριαρχούσε, είτε σαν μέρος ενός ταγιέρ είτε μόνο του συνδυασμένο με μπότες ή classic γόβες.

Η Isabel Marant φέρνει στα catwalks την 70s έξαψη συνδυασμένη με west booties! Λάμψη, χρώμα και mini. Είσαι έτοιμη για την επιστροφή στο πάρτι;

O οίκος Valentino δίνει cute ύφος στην τάση με ρομαντικά φορέματα και δερμάτινες στρατιωτικές μπότες, δημιουργώντας σύνολα για την πόλη με άποψη!

Τέλος, η Donatella Versace δημιουργεί χειμερινά σύνολα με mini φορέματα που έχουν logo και απογειώνει ξανά τα 90s μέσα από την συλλογή της!

Read More

And More