Μίνι. Η hot τάση του καλοκαιριού!

Πού το είδαμε; Σχεδόν παντού! Christian Dior, Dolce & Gabbana, D&G, Chanel, Louis Vuitton, Balenciaga, Miu Miu, Givenchy, Balmain, Karl Lagerfeld, Isabel Marant, Versace, Moschino, Burberry Prorsum, Yohji Yamamoto.


Louis Vuitton Άνοιξη / Καλοκαίρι 2010

Και αυτό είναι το πιο ηχηρό μήνυμα. Τα πόδια σε δημόσια θέα. Μίνι φούστες, στενές, φαρδιές, με φρου-φρου, με βολάν, με girly διάθεση, με δυναμική, πλεκτές, με όγκο, χωρίς. Όπως και να τη φανταστείς τη φουστίτσα σου θα τη δεις.
Το θέμα όμως είναι ένα. Πρέπει να είναι κοντή. Αυτό ορίζει η πλειοψηφία των σχεδιαστών. Ακόμα και οι πιο “συντηρητικές” προτάσεις φτάνουν μέχρι το γόνατο. Παρακάτω απλά δεν υπάρχει. Το παιχνίδι όλο παίζεται από το γόνατο και πάνω. Όπως καταλαβαίνεις, οι σχεδιαστές έχουν βαλθεί να κάνουν ευτυχισμένα τα αγόρια. Κι εσύ δεν έχεις άλλη επιλογή από το να είσαι γεμάτη αυτοπεποίθηση. Δυναμικό βάδισμα και μην ακούς κανέναν. Η μόδα είναι με το μέρος σου.


Yohji Yamamoto Άνοιξη / Καλοκαίρι 2010

Το μίνι είναι must. Φορέματα και φούστες είναι κοντά. Ακόμα και τα ταγέρ, ακόμα και το preppy look, ακόμα και το αφελές-αθώο, ρομαντικό look στις φετινές πασαρέλες κλείνουν το μάτι στη σεξουαλικότητα, το καθένα με τον τρόπο του. Άλλες γυναίκες φοράνε το μίνι τους και “κοκκινίζουν” επιλέγοντας ένα φορεματάκι με λουλουδάκια, άλλες φοράνε το μίνι τους και στενάζουν τα πεζοδρόμια από το δυναμισμό τους, άλλες είναι ταγμένες στα παραμύθια, άλλες στην εξοχή, άλλες στην πόλη, καμία όμως αυτό το καλοκαίρι δεν θα έχει κρυμμένα τα πόδια της.

Ετικέτες

Read More

And More