Trend Alert!

Μπότες: Οι σχεδιαστές προτείνουν χρώμα και τολμηρούς συνδυασμούς

Η boot season ξεκινά σιγά σιγά και οι αγαπημένες μας knee boots θα κυριαρχήσουν στα σύνολά μας. Ο οδηγός μας για τα νέα trends  έρχεται κατευθείαν από τα catwalks, που προτείνουν χρώμα και τολμηρούς συνδυασμούς. Οι κλασικές μαύρες παραμένουν ψηλά στις τάσεις, αλλά στον χάρτη μπαίνουν και άλλες αποχρώσεις, όχι τόσο χειμερινές αλλά πολύ εντυπωσιακές. Το τακούνι έχει μία ποικιλία -από στιλέτο μέχρι chunky, ενώ εκτός από το δέρμα το βελούδο κάνει δυναμική εμφάνιση στα υλικά.

Το σίγουρο είναι ότι υπάρχουν μπότες για όλες και σχέδια για κάθε στιλ. Πριν λοιπόν φτιάξεις την wish list σου για τις φετινές σου boots δες τι προτείνουν οι οίκοι για αυτήν τη σεζόν και εμπνεύσου!

Φωτογραφίες Splash/Ideal Images

Ο Saint Laurent κρατάει το μαύρο ως χρώμα, αλλά απογειώνει τις μπότες με λουστρίνι δέρμα που συνδυάζει με διάφανες φούστες και oversized jacket.

Ο Louis Vuitton συνδυάζει τα signature φορέματά του με δερμάτινες μπότες που έχουν έντονο κόκκινο χρώμα δημιουργώντας ένα futuristic look.

H Stella McCartney δεν φοβάται το χρώμα και οι color block συνδυασμοί της ολοκληρώνονται με βελούδινες μπότες σε έντονο χρώμα.

Elegant εμφάνιση προτείνει ο Μichael Kors και μένει στην neutral παλέτα με τις σουέντ μπότες να δίνουν extra κομψότητα.

Read More

And More