NEW SEASON: Το “it” παντελόνι της άνοιξης και πως να το φορέσεις!

H άνοιξη είναι επιτέλους εδώ και αυτό σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να χαρίσεις στους αστραγάλους σου αυτή την πολυπόθητη δόση ήλιου που τόσο καιρό υπομονετικά περιμένουν. Και αυτή τη σεζόν η μόδα φροντίζει να το κάνεις με πολύ-πολύ στιλ, συστήνοντας σου το it παντελόνι της σεζόν: Το cropped-flare pants!

To συγκεκριμένο στιλ παντελονού, είναι επιεικές με τα πιο μικροκαμωμένα κορίτσια, προσθέτει boyish στοιχεία στο look σου και δημιουργεί την ψευδαίσθηση μιας μικροσκοπικής μέσης! Δελεαστικό, σωστά; Kαι τα θετικά του χαρακτηριστικά δεν τελειώνουν εδώ!
Είτε το επιλέξεις μονόχρωμο είτε με ένα εντυπωσιακό pattern, μπορείς να το φορέσεις άνετα και κατά τη διάρκεια της ημέρας αλλά και της νύχτας με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα παπούτσια.

Ωστόσο ο τρόπος που θα το συνδυάσεις χρειάζεται λίγη προσοχή για να μπορέσεις να πετύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Το κλειδί είναι να θυμάσαι ότι είναι περίπου το ίδιο σχήμα με μια φούστα σε γραμμή Α. Η αναλογία είναι το παν όταν φοράς ρούχα με επιπλέον υλικό. Αν θέλεις να το φορέσεις με φλατ παπούτσια διάλεξε ένα πιο μακρύ μήκος -περίπου στον αστράγαλο-, αλλά αν θέλεις να το ταιριάξεις με ψηλοτάκουνα ένα παντελόνι με μήκος λίγο κάτω από το γόνατο θα αποδειχθεί πιο κατάλληλο.

Αν θέλεις να τονίσεις πραγματικά τη μέση σου, ταίριαξέ το με ένα crop-top-αποκαλύπτοντας ένα μικρό μέρος της κοιλιάς για το βράδυ αλλά ο συνδυασμός του με ένα πουκάμισο φορεμένο από μέσα το καθιστά ως ένα τέλειο και φρέσκο office look.

Δες εδώ 12 cool τρόπους να φορέσεις το flare-cropped pants!

Read More

And More