Οδηγός αγοράς: Σακάκια, jacket και παλτό που αξίζει να αγοράσεις ΤΩΡΑ!

Ξεκίνησε το κρύο και σιγά σιγά πρέπει να επενδύσεις σε πανωφόρια για την νεά σεζόν. Είναι νωρίς για παλτό γούνες κλπ αλλά καθόλου αργά για ένα στιλάτο fall jacket ή παλτό.

Ανάλογα το προσωπικό σου style και τα ρούχα που ήδη έχεις στην ντουλάπα σου διάλεξε ποιο είναι το πανωφόρι που θες ΤΩΡΑ.

Εγώ για να στο κάνω ακόμη πι εύκολο πήγα ήδη στην αγορά και σου έχω ετοιμάσει ένα super ρεπορτάζ με τα πολλές και ποικίλες επιλογές.

Δες το άρθρο με την ησυχία σου και πάρε ιδέες για στιλάτο και ”ζεστό” ντύσιμο αυτή την μεταβατική περίοδο.

Εnjoy

Σακάκια

Έχεις androgyne ύφος, σου αρέσουν τα παντελόνια και φοράς κυρίως ρούχα που ”δανείστηκες” από την ανδρική γκαρνταρόμπα. Το σακάκι είναι το πανωφόρι σου για τώρα και εσύ ξέρεις πάρα πολύ καλά ότι ακόμη και με ένα φόρεμα, το σακάκι είναι το πιο σοφιστικέ κομμάτι για να το συνδυάσεις και να μην σκέφτεσαι το κρύο.

Δες εδώ τι προτείνει η fashion editor

Jacket

Φέτος βλέπουμε μία επιστροφή στα 90s στα jacket, athleisure style έντονα χρώματα και tie dye στοιχεία θα δώσουν στα jacket την λεπτομέρεια που θα κάνει την διαφορά. Αν έχει street style και αγαπάς τα denim look απόκτησε αυτό το πανωφόρι και ξεκίνα την σεζόν σωστά.

Δες εδώ τι προτείνει η fashion editor

 

Fall coat

Είναι παλτό αλλά δεν είναι τόσο ζεστό όσο το καθιερωμένο. Μοιάζει με καμπαρντίνα, είναι ελαφρύ αλλά θα το χρειαστείς τώρα και μέχρι να κατεβάσεις το κανονικό σου από το πατάρι. Τέλειο για office style και βέβαια το απόλυτο πανωφόρι για όλα τα daily σύνολα του φθινοπώρου.

Δες εδώ τι προτείνει η fashion editor

Read More

And More