Oι 8 πιο cool τάσεις στα αξεσουάρ για την άνοιξη!

Δεν υπάρχει πιο εύκολος τρόπος να δοκιμάσεις μια νέα τάση ή να πειραματιστείς με το ντύσιμό σου από ό, τι μέσα από τα αξεσουάρ σου. Και αν ανήκεις στα κορίτσια που τους αρέσει να διασκεδάζουν με τη μόδα, το σημερινό μας θέμα σε αφορά…
Μετά από έρευνα, εντοπίσαμε και συγκεντρώσαμε τις πιο ενδιαφέρουσες, απροσδόκητες στιλιστικές προσθήκες που αγαπούν τα πιο κομψά it-girls!

Και επειδή είμαστε σίγουρες ότι θέλεις να μάθεις πρώτη τα τελευταία street style happenings σου τα παρουσιάζουμε!
Αυτή την άνοιξη λοιπόν η μόδα επιβάλλει να παίξεις μαζί της χρησιμοποιώντας τα αξεσουάρ σε όλα σου τα σύνολα. Παιχνιδιάρικες κάλτσες, φουλάρια, chokers αλλά και αξεσουάρ βγαλμένα από παλιότερες εποχές όπως καρφίτσες και κορσάζ, έρχονται για να ολοκληρώσουν και δώσουν ενδιαφέρον σε κάθε σου look!

Η διαφορά είναι στις λεπτομέρειες άλλωστε, έτσι δεν είναι; Μετακινήσου προς τα κάτω για να δεις τα πιο hot trends στα αξεσουάρ για τη νέα σεζόν και να πάρεις ιδέες για να προσαρμόσεις στα δικά σου σύνολα από τα πιο cool κορίτσια που τα τόλμησαν ήδη!

Φουλάρι

Αυτό το-εγκεκριμένο από τα it-girls αξεσουάρ είναι ένα must για την άνοιξη. Φόρεσέ το γύρω από το λαιμό σου, στον καρπό σου, ή ακόμη και ως μια ζώνη για μια άμεση αναβάθμιση στο outfit σου.

Solo Earring

Αν δεις μια γυναίκα που φοράει ένα μεγάλο σκουλαρίκι μόνο στο ένα αυτί, μην υποθέσεις ότι έχασε το δεύτερο. Απλά λανσάρει μια μεγάλη νέα τάση: το solo statement earring. Σε πολλές περιπτώσεις το σκουλαρίκι είναι πολύ εντυπωσιακό οπότε φορεμένο σαν ζευγάρι θα ήταν ίσως υπερβολικό.

Καρφίτσες και κορσάζ

Δώσε στα απλά πέτα του jacket σου κάποιο χαρακτήρα με μια σύνθεση από καρφίτσες ή κορσάζ. Εκείνες σε σχήμα λουλουδιού θα κάνουν τα jackets σου να ανθίσουν, ενώ οι μεταλλικές θα προσθέσουν ενδιαφέρον.

Dad Hats

Αυτό το καθόλου fashion-forward καπέλο είναι ένα αξεσουάρ το οποίο προτιμούν τελευταία it-girls όπως η Kendall Jenner, Gigi Hadid, και η Rihanna. Συνήθως είναι φτιαγμένο από βαμβάκι ή καμβά και μπορεί να φορεθεί σε συνδυασμό με οτιδήποτε, από ένα απλό, καθημερινό σύνολο μέχρι μια βραδινή εμφάνιση.


Chokers με διακοσμητικές λεπτομέρειες


Ενώ οι τάσεις στα αξεσουάρ εναλάσσονται συνεχώς, φαίνεται ότι ορισμένα, ιδιαίτερα κομμάτια παραμένουν δυναμικά στην επικαιρότητα σε σχέση με άλλα. Αυτό λοιπόν ισχύει ιδιαίτερα για αυτό το αξεσουάρ: το choker! Kαι πιο συγκεκριμένα, το μαύρο από δέρμα, κορδέλα ή βελούδο. Διάλεξε το δικό σου με διακοσμητικές λεπττομέρεις για επιπλέον στιλ.

Fun Socks

Είτε στο ίδιο χρώμα με τα παπούτσια σου είτε σε διαφορετικό, με print ή χωρίς – αυτή είναι άλλη μια τάση που πρέπει να δοκιμάσεις αυτή την άνοιξη.

Anklets

Υπάρχουν μερικές τάσεις που μπορoύμε να ισχυριστούμε ότι είναι κυριολεκτικά χιλιάδων ετών, αλλά το anklet είναι από τα αρχαιότερα είδη της μόδας. Ήταν μια αρκετά δύσκολη διαδρομή για αυτό το μικρό κόσμημα σώματος ανά τους αιώνες, αλλά το anklet φαίνεται να έχει ανακτήσει κάποιο έδαφος για την άνοιξη του 2016.

Keychains

‘Αλλος ένας καινοτόμος τρόπος για να προσθέσεις ενδιαφέρον στο look σου και να δείξεις την αίσθηση του στιλ σου είναι τα key chains για την τσάντα σου!

Read More

And More