Oι φούστες της νέας σεζόν και πως να τις φορέσεις ανάλογα με το σωματότυπό σου…

Μπήκε επίσημα η νέα σεζόν!!! Η χαρά ειναι μεγάλη ή κι αν δεν είναι, πρέπει με αισιοδοξία να υποδεχτείς το Φθινόπωρο και να προσαρμόσεις τα ρούχα και το ντύσιμό σου σύμφωνα με αυτό.

Έχεις ήδη ενημερωθεί από το TLIFE για το ποια είναι η νέα διάθεση στα ρούχα του Χειμώνα. Ποιά είναι αυτά που πρέπει να επιλέξεις ώστε να φέρεις αέρα ανανέωσης στην γκαρνταρόμπα σου αλλά και ποιά να αποσύρεις. Όπως κατάλαβες δεν πετάς -αποσύρεις, αφού η μόδα ανακυκλώνεται κι όλα μετά από καιρό επιστρέφουν και πάλι στην επικαιρότητα.

Έτσι λοιπόν γνωρίζοντας πως όλα τα ρούχα, ιδιαίτερα τα χειμερινά, ανακυκλώνονται, το TLIFE θα σε ενημερώσει, με χαρά, ποιές από τις φούστες σου να βάλεις στο πατάρι αλλά και ποιές να επαναφέρεις και πάλι στην επικαιρότητα.

Οι φούστες φέτος το Xειμώνα διαφοροποιούνται, απομακρύνοντας διακριτικά τα καφτά mini και επαναφέροντας τις midi και maxi, δυναμικά στο προσκήνιο.

Δες αναλυτικά τις φούστες της σεζόν και μάθε ποιές να επιλέξεις ανάλογα με το σωματότυπό σου…

Midi: κάτω από το γόνατο


Οι φούστες midi που τελειώνουν ακριβώς κάτω από το γόνατο κάνουν ίσως την πιο δυναμική επιστροφή. Οι φούστες σε αυτή τη περίπτωση είναι ανοιχτές, δεν εφαρμόζουν στενά επάνω στη σιλουέτα σου και σου δίνουν αέρα, που εάν έχεις μερικά περιττά κιλάκια, αποτελούν την ιδανικότερη επιλογή.

ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΤΥΠΟ ΑΧΛΑΔΙ αυτό το κόψιμο στη φούστα θα πρέπει να είναι η πρώτη σου επιλογή. Ο λόγος είναι απλός. Η φούστα δεν εφαρμόζει στην περιφέρεια δίνοντας “αέρα” στο σώμα και στην κίνησή του, ενώ καλύπτει με δεξιοτεχνία όλα τα πιθανά σημεία που τυχόν έχουν ατέλειες όπως τα πόδια ή τα γόνατά σου.

ΤΙP: Επέλεξε αέρινα χυτά υφάσματα που αφαιρούν πόντους αφού είναι αρκετά ελαφριά στην ύφανσή τους.

ΤΙP: Επέλεξε φούστες που είναι ψηλόμεσες στο κόψιμό τους (στο ύψος του αφαλού) ώστε να σε κάνουν να φαίνεσαι ψηλότερη.

ΤΙP: Φόρεσε ψηλές γόβες, πέδιλα ή μπότες ώστε να φάινονται τα πόδια μακρύτερα.

Βest Style Buy: οι πλισέ φούστες που δημιουργούν μια απόλυτα κομψή αίσθηση.

εΑΝ Ο ΣΩΜΑΤΟΤΥΠΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΗΛΟ επέλεξε κι εσύ ψηλόμεσες φούστες αλλά κοίταξε το ύφασμα της φούστας σου να είναι λίγο πιο σκληρό και σταθερό ώστε να συγκρατεί τις τυχόν ατέλειες στη περιοχή της κοιλιάς.

Μidi: πάνω από το γόνατο

Οι φούστες παραμένουν midi αλλά το ύψος τους ανεβαίνει πάνω από το γόνατο. To ύψος στη μέση είναι ακριβώς στον αφαλό και η σιλουέτα σου αναδεικνύεται τοποθετώντας ένα λεπτό ζωνάκι στη μέση.

Οι φούστες αυτές είναι μια πολύ κομψή επιλογή για τις γυναίκες ΜΕ ΣΩΜΑΤΟΤΥΠΟ ΜΗΛΟ αφού καλύπτει σχεδόν με δεξιοτεχνία τις ατέλειες στη περιοχή της κοιλιάς, τονίζει πολύ τα πόδια και σχεδόν αγκαλιάζει την περιφέρεια δημιουργώντας καμπύλες.

TIP: Mπορείς να τη φορέσεις με διαφορετικά στιλ σε παπούτσια μη αποκλείοντας σχεδόν κανένα. Πρόσεξε τις μπότες και τις γόβες με λουράκι στον αστράγαλο αφού τείνουν να αφαιρούν πόντους από το ύψος και να κάνουν τα πόδια να φαίνονται πιο κοντά.

Oι φούστες αυτές παραμένουν μια καλή επιλογή και για τις γυναίκες ΜΕ ΣΩΜΑΤΟΤΥΠΟ ΑΧΛΑΔΙ αν και υπάρχει ένας περιορισμός στην επιλογή τους: Εάν υπάρχει έντονο πρόβλημα στα πόδια θα πρέπει να αποφύγεις αυτήν την επιλογή αφού τονίζει πολύ έντονα τα γόνατα.

ΤΙP: Φόρεσέ την με ψηλές σε nude απόχρωση γόβες ή peep toes ώστε να φαίνεται το πόδι μακρύτερο.

TIP: Φρόντισε να αναδείξεις ένα μέρος από το πάνω μέρος του σώματός σου -που είναι και το δυνατό σου χαρτί ώστε να αποσπά την προσοχή από τυχόν ατέλειες στην περιφέρεια.

ΤΙP: Μην τη φορέσεις με μπότες ή με γόβες με λουράκι στον αστράγαλο -αυτόματα θα σου προσθέσουν όγκο.


Midi: στη μέση της γάμπας

Όπως κατάλαβες οι midi φούστες είναι ό,τι πιο επίκαιρο. Αυτό που είναι όμως άξιο αναφοράς είναι οι φούστες που δεν είναι ούτε maxi αλλά ούτε και ακριβώς κάτω από το γόνατο. Είναι οι φούστες που έρχονται και σταματούν ακριβώς στη μέση της γάμπας σου.

Το συγκεκριμένο στιλ ταιριάζει απόλυτα ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΣΩΜΑΤΟΤΥΠΟΥΣ, αχλάδι- μήλο αφού καλύπτει όλες τις ατέλειες.

ΤΙP : Φρόντισε όπως και στις προηγούμενες επιλογές να ξεκινάει η φούστα από το ύψος του αφαλού σου.

Αυτό που πρέπει να προσέξεις αυτή τη φορά είναι το ύψος σου! Εάν δεν είσαι πολύ ψηλή θα ήτανε προτιμότερο να αποφύγεις τις φούστες σε αυτό το ύψος αφού θα σε κάνουν να φαίνεσαι ακόμα μικρότερη σε ανάστημα.

Εάν πάλι εσύ επιμένεις και θέλεις να την φορέσεις σε καμία των περιπτώσεων μην την συνδυάσεις με φλατ παπούτσια.

Μaxi


Έχεις αντιληφθεί εδώ κι αρκετό καιρό πως οι maxi φούστες είναι παντού και σε ό, τι μορφή τις θέλεις. Παρ’ όλα αυτά υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που πρέπει να τις προσέξεις.

Εάν είσαι ΣΩΜΑΤΟΤΥΠΟΣ ΑΧΛΑΔΙ προτίμησε τις φούστες που δεν εφαρμόζουν επάνω στην περιφέρεια. Διάλεξε αέρινα, χυτά υφάσματα ή φούστες σε ίσια γραμμή.

Εάν ο σωματότυπός σου είναι αχλάδι αλλά θέλεις μία στενή – εφαρμοστή maxi φούστα πάρε τη φούστα της αρεσκείας σου κι απλά δημιούργησε ένα σκίσιμο στη μία από τις δύο πλαϊνές πλευρές της φούστας. Αμέσως θα χαλαρώσει το ύφασμα, θα δημιουργήσει μία πολύ θηλυκή και sexy διάθεση και δεν θα υπερτονίσει την περιφέρειά σου αφού αποσπά την προσοχή.

Εάν είσαι ΣΩΜΑΤΟΤΥΠΟΣ ΜΗΛΟ και την φόρεσες και σου πηγαίνει δεν υπάρχει λόγος να στερηθείς να την φορέσεις. Απλά να θυμάσαι πως το δυνατό σου σημείο είναι τα πόδια σου και είναι κρίμα να τα καλύπτεις. Παρ’ όλα αυτά θα σου πρότεινα να την φορέσεις ψηλόμεση και να προσθέσεις ένα ζωνάκι ώστε να κάνει τη μέση σου να ξεχωρίζει.

ΤΙP: Εάν είσαι μικρή στο ανάστημα μην φοβηθείς να την επιλέξεις αφού κάνει το σώμα να φαίνεται μακρύτερο. Συνδύασέ την με ψηλά πέδιλα.

Μini

Oι mini φούστες δεν αποσύρονται απλά προσαρμόζονται σε νέα δεδομένα μη έχοντας super mini εφαρμοστές επιλογές.

Εάν είσαι ΣΩΜΑΤΟΤΥΠΟΣ ΜΗΛΟ αυτός είναι ο παράδεισός σου αφού τονίζοντας τα πόδια σου, που είναι το δυνατό σου σημείο, κανείς δεν παρατηρεί τις τυχόν ατέλειές σου.

ΤΙP: Φόρεσε την κοντή φουστίτσα σου με ψηλά παπούτσια αλλά κάνε κι ένα πιο casual look επιλέγοντας για top είτε πουλόβερ είτε μπλούζα κλειστή.

Eάν ο ΣΩΜΑΤΟΤΥΠΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΧΛΑΔΙ πάλι μπορείς να την φορέσεις επιλέγοντας πιο ανοιχτή γραμμή φούστας και συνδυάζοντας με nude ψηλές γόβες ώστε να φαίνονται τα πόδια πιο μακριά.

Όποιο στιλ κι αν επιλέξεις να θυμάσαι πως η φούστα είναι κάτι που αναδεικνύει τη θηλυκότητά σου, την αγαπούν πολύ οι άντρες (!) και εάν κοιταχτείς στον καθρέφτη του σπιτιού σου και το αποτέλεσμα σε ικανοποιεί τόλμησέ την σε οποιαδήποτε γραμμή.

Read More

And More