Οι πιο HOT τάσεις στα παλτό του χειμώνα

Είναι η επένδυση του χειμώνα! Είναι ένα κομμάτι με πολύπλοκη και δύσκολη αποστολή! Πρέπει να μπορεί να συνδυαστεί με πολλά και διαφορετικά outfits, πρέπει να φοριέται όλες τις ώρες, να ταιριάζει με περσινά κομμάτια και πάνω από όλα να είναι άνετο και ζεστό! Δεν ζητάς πολλά! Αυτά είναι μόλις τα απαραίτητα!
Δες εδώ τα πιο σημαντικά trends του χειμώνα και διάλεξε το δικό σου αγαπημένο!

AVIATOR

Τα aviators κάνουν το πιο κομψό come back της σεζόν! Τα έχουμε δει σε πολλές εκδοχές αλλά προτιμούμε την μεσάτη έκδοση με μαύρο δέρμα και καμηλό γούνα! Ο Hussein Chalayan το προτείνει στο χρώμα της σεζόν, δηλαδή σε καμηλό και το συνδυάζει με ασορτί θήκη για κιάλια (δεν νομίζω ότι θα σου χρειαστεί). Στο Λονδίνο τα aviators κυκλοφορούν σε όλα τα πεζοδρόμια, pubs και διώροφα λεωφορεία, αφού έχουν εξελιχθεί σε fashion mania! Φυσικά ο οίκος Burberry δεν αντιστάθηκε και παρουσίασε στη συλλογή του πολλά κομμάτια στην ίδια φιλοσοφία και δεν δίστασε να τα συνδυάσει ακόμα και με βραδινά φορέματα. Ο οίκος Paul & Joe το προτείνει στην πιο μίνιμαλ εκδοχή του!
Χωρίς αμφιβολία ένα κομμάτι που αν επιλέξεις να επενδύσεις πάνω του δεν θα το μετανιώσεις ποτέ! Και ζεστό και κομψό…

ΚΑΜΗΛΟ

Η κυριαρχία του καμηλό δεν θα μπορούσε να μην αγγίξει τα πανωφόρια! Η κλασική του κομψότητα σχεδόν το επιβάλλει… Ο Giambatista Valli δημιουργεί μια άκρως δωρική κάπα με εντυπωσιακά κοψίματα ενώ ο οίκος Givenchy επαναφέρει τις κλασικές γραμμές σε ένα διαχρονικό χρώμα. Ο οίκος Chloe παίζει με τα μήκη σε μια συλλογή αφιερωμένη σχεδόν ολοκληρωτικά στο καμηλό! Για να δεις πως θα φορέσεις κι εσύ το χρώμα της σεζόν και θα το εντάξεις στην γκαρνταρόμπα σου κάνε κλικ εδώ.

PUFF

Θυμίζουν παπλώματα και υπόσχονται να σε κρατήσουν ζεστή ακόμα και στις βραδινές σου εμφανίσεις! Ο οίκος Maison Matin Margiela παίρνει ένα κομμάτι καθημερινής χρήσης και το εξελίσσει σε βραδινό glamorous πανωφόρι. Ο οίκος Giambatista Vali συνεχίζει στην ίδια λογική παίζοντας όμως με το μήκος των μανικιών. Ο Giles πάλι τα αφαιρεί εντελώς δημιουργώντας ένα γιλέκο με μεταλιζέ υφή. Όταν η μόδα έχει κέφια μπορεί να μεταμορφώσει ένα everyday piece σε βραδινό κομψοτέχνημα.

ΚΑΠΑ

Λατρεμένο comeback! Οι κάπες επανέρχονται δημιουργώντας μια tres chic χειμερινή ένωση… Ο Hussein Chalayan παίζει με τους νόμους του safari σε μια πολύ κομψή ασύμμετρη κάπα, η Paul & Joe Sister υποστηρίζει τα έντονα χρώματα και ο oίκος Brioni δημιουργεί μια κάπα σε γκρι για πιο “ουδέτερες” εμφανίσεις.

PRINTS

Τα prints σε πολιορκούν ήδη από το καλοκαίρι! Θα ενδώσεις φέτος το χειμώνα σε ένα πανωφόρι με μοτίβα από τροπικά ζώα; Ο οίκος Maison Matin Margiela δημιουργεί ένα aviator jacket από snake print ενώ ο Love Moschino επαναφέρει από την δεκαετία του ’90 μια γούνα με λέοπαρ print. Ο Blumarine φυσικά, έχοντας αφιερώσει μια ολόκληρη συλλογή στα prints, πρωτοτυπεί με μια ζεβρέ καπαρντίνα. Θα δεχτείς την πρόκληση;

ΓΟΥΝΕΣ

Είναι κομψές, είναι ζεστές και είναι το ζητούμενο της χειμερινής cozy αισθητικής. Μπορείς να ακολουθήσεις τη λογική του κοντού παλτό όπως στην πασαρέλα της Chloe. Αν φοβάσαι τα έντονα χρώματα μπορείς να προτιμήσεις μια ασπρόμαυρη εκδοχή της όπως την προτείνουν οι Fendi και Derek Lam. Μην ξεχνάς ότι ο βασικός άξονας για την αγορά της γούνας σου δεν θα πρέπει να είναι άλλος από την επιλογή μιας οικολογικής γούνας… όλα τα υπόλοιπα επιτρέπονται!


Read More

And More