Οι τάσεις στα κοσμήματα που θα φορέσουμε το 2019

Όπως τα ρούχα και τα αξεσουάρ, έτσι και τα κοσμήματα επηρεάζονται από τις τάσεις, “διαμορφώνονται” σύμφωνα με τα must styles της σεζόν και αποκτούν το ύφος που θα θέλαμε για να ενταχθούν με επιτυχία στα trendy outfits που επιλέγουμε. Από ότι έχεις καταλάβει το βασικό θέμα του άρθρου θα είναι οι τάσεις στα κοσμήματα που θα φορέσουμε όλες το 2019, αλλά πρώτα θέλω να σου αποκαλύψω κάτι: όλα τα trends είναι φοβερά και θα θέλεις να τα φορέσεις από σήμερα κιόλας!

Τα κοσμήματα ανέκαθεν είχαν σημαντικό ρόλο στις εμφανίσεις μας και στην καρδιά μας! Τα φετινά trends λοιπόν, υπόσχονται ότι θα τα λατρέψεις και δεν θα θες να τα βγάζεις από πάνω σου ούτε λεπτό. Μπορείς να κάνεις από τώρα την αρχή και να τα εντάξεις στα winter looks σου και να συνεχίζεις να τα φοράς μέχρι να τελειώσει το καλοκαίρι και ο χρόνος. Το ύφος τους είναι all seasons και all day, οπότε δεν υπάρχουν περιορισμοί.

 

Chunky κολιέ

Σου είχαμε αναφέρει πριν από λίγο καιρό ότι τα chunky κολιέ είναι must και ότι τα είχαμε δει στους οίκους Off-White, Dior, Dennis Basso και Marni. Πρόκειται για τα κολιέ που έχουν πολύ χοντρή αλυσίδα και εμφανίζονται σε ασημί, χρυσό ή bronze χρώμα. Δυστυχώς δεν μπορείς να τα φορέσεις σε layering, μιας κι ένα μόνο του είναι αρκετό. Αυτό που μπορείς να κάνεις όμως, είναι να τοποθετήσεις τα μαλλιά σου από μέσα για extra stylish αποτέλεσμα.

 

Λεπτομέρειες με κοχύλια

Από πέρσι ξεκινήσαμε να φοράμε κολιέ ή βραχιόλι στο πόδι με κοχύλια. Φέτος, αυτή η τάση “επεκτείνεται” με αποτέλεσμα να βλέπουμε κοχύλια σε σκουλαρίκια και δαχτυλίδια, όπως στη φωτογραφία από το catwalk του οίκου Missoni. Αν αποφασίσεις να υιοθετήσεις αυτήν τη τάση στο στιλ σου, μπορείς να διαλέξεις κοχύλια σε κάθε μέγεθος, απλά θα πρέπει να είναι καλής ποιότητας για να δείχνει πιο luxe το αποτέλεσμα.

 

Oversized δαχτυλίδια

Μπορεί να έχεις αδυναμία στα λεπτεπίλεπτα, διακριτικά δαχτυλίδια που συνδυάζονται τέλεια μεταξύ τους και μπορούν να φορεθούν σε κάθε δάχτυλο, αλλά οι τάσεις φέτος προτείνουν τα oversized και elegant δαχτυλίδια που… φαίνονται από μακριά. Αν το συνδυάσεις με small rings το αποτέλεσμα δεν θα είναι τόσο stylish, για αυτό προτίμησε να το αναδείξεις με πολλά βραχιόλια.

 

Minimal cuffs

Αυτή τη χρονιά μεταξύ άλλων, την τιμητική τους έχουν και τα απλά, μεταλλικά βραχιόλια σε κάθε χρώμα (χρυσό, ροζ – χρυσό, ασημί, bronze). Σύμφωνα με όσα είδαμε με το catwalk του οίκου Burberry καταλαβαίνουμε ότι δηλώνει μεγάλος fan κι επιλέγει να μην τα συνδυάσεις με κάποιο άλλο κόσμημα στα χέρια. Παρόλα αυτά, επέλεξε να σετάρει δύο ίδια βραχιόλια και στους δύο καρπούς. Εσύ αν θέλεις -φυσικά- μπορείς να φορέσεις πολλά minimal cuffs και σε διαφορετικές αποχρώσεις και να τα αναδείξεις με το προσωπικό σου στιλ.

 

Κρεμαστά – στρογγυλά σκουλαρίκια

Τα τελευταία χρόνια επιλέγαμε non stop τους κρίκους, ένα κόσμημα για τα αυτιά που ήταν μεγάλη τάση και στα ’00s. Φέτος θα πρέπει να τους ξεχάσουμε λίγο και να κάνουμε focus σε ένα trend στα σκουλαρίκια που είδαμε στον οίκο Jacquemus και πολλά street styles. Πρόκειται για τα κρεμαστά σκουλαρίκια που είναι ο ένας κρίκος μέσα στον άλλον, δημιουργώντας ένα 3D effect. Ταιριάζουν τέλεια με κομψά τοπ και φορέματα, ή με ένα glam μαγιό σε κάποιο resort.

Read More

And More