Οι τάσεις στη μόδα που ψάχνουν περισσότερο στο Pinterest! Θα σε εμπνεύσουν για τις αγορές του 2019

Οι γιορτές οσονούπω θα τελειώσουν και μετά θα ξεκινήσουν όλα τα resolutions του τύπου: “Θα κόψω τα μαλλιά μου”, “Θα ξεκινήσω γυμναστήριο”, “Θα προσέχω περισσότερο την επιδερμίδα μου” και πάει λέγοντας. Μέσα σε αυτά τα resolutions βρίσκονται και οι στιλιστικές σου επιλογές. Έχεις υποσχεθεί στον εαυτό σου να κάνεις ένα update στην ντουλάπα σου, να πετάξεις τα περιττά και να επενδύσεις σε ό,τι πραγματικά χρειάζεσαι και προτείνουν οι τάσεις. Και κάπου εδώ καταφθάνει το pinterest και το κοινό του για να σε βοηθήσουν σε αυτό το έργο…

Σήμερα που λες, θα ασχοληθούμε με τις πιο must τάσεις για το 2019 που έψαξα εγώ, εσύ, και άλλα 3.545.555 άτομα (ο αριθμός είναι εικονικός) σε αυτήν τη μηχανή αναζήτησης. Τάσεις που κέντρισαν το ενδιαφέρον μας, τάσεις που θέλουμε να φορέσουμε και να αναδείξουμε με το σωστό τρόπο, να δούμε τους στιλιστικούς συνδυασμούς που έχουν κάνει τα κορίτσια στο εξωτερικό. Εσύ άραγε έχεις ψάξει μια ή περισσότερες από αυτές;

 

Bamboo bags

Οι τσάντες από ξύλο, ψάθα, κ.λ.π., φαίνεται ότι θα συνεχίσουν να μας απασχολούν και την ερχόμενη σεζόν αφού η αναζήτηση του συγκεκριμένου αξεσουάρ αυξήθηκε κατά 2215% (ουάου). Βέβαια, για να κρατήσεις αυτό το fashion item θα πρέπει ο ανοιξιάτικος καιρός να έχει δώσει τα πρώτα δείγματα.

 

Sneakers

Ευτυχώς η μόδα τα τελευταία χρόνια μας θέλει πιο άνετες. Για αυτό το λόγο η αναζήτηση των sneakers στο pinterest αυξήθηκε κατά 2211% (και πάλι ουάου). Συγκεκριμένα όμως, ο κόσμος έψαξε πολύ τα sneakers σε vintage style και χρώματα.

 

Wrap dress

Τα wrap φορέματα ήταν σήμα κατατεθέν της σχεδιάστριας Diane von Furstenberg. Τα τελευταία χρόνια όμως, έχει γίνει ένα κομμάτι κλειδί που λανσάρουν όλα τα brands και από ότι φαίνεται θα συνεχίσει να είναι πρώτο στις επιλογές μας. Πως το ξέρουμε αυτό; Η αναζήτηση του συγκεκριμένου φορέματος αυξήθηκε κατά 689%.

 

Snake effect

To snake print θα είναι μια δυνατή τάση για το 2019 που θα ξεπεράσει και τη “δύναμη” του λεοπάρ. Μάλιστα η αναζήτηση στιλιστικών συνδυασμών και street styles αυξήθηκε κατά 642%.

 

Bike shorts

Μια απροσδόκητη τάση κατέφθασε την περασμένη σεζόν με πολλά μοντέλα, it girls και διάσημες να τη φορούν με φοβερή αυτοπεποίθηση. Ο λόγος για τα bike shorts που πλέον συνδυάζονται με ένα chic style και υπόσχονται να παραμείνουν ψηλά στις προτιμήσεις μας και την επόμενη σεζόν. Η αναζήτηση αυτού του trend αυξήθηκε κατά 1323%.

 

Tortoise earrings

Η ταρταρούγα έφυγε από τα γυαλιά ηλίου και μεταφέρθηκε στα σκουλαρίκια. Μια πολύ κομψή τάση που δίνει elegant touch στο αποτέλεσμα και μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ. Η αναζήτηση αυτού του trend αυξήθηκε κατά 679%.

Read More

And More