On line shopping! Στις εκπτώσεις μπορείς να βρεις ακόμα και φόρεμα με 8 ευρώ…

Οι εκπτώσεις είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να ανακαλύψεις τις ευκαιρίες που σου προσφέρει το internet! Υπάρχουν τόσα πολλά μαγαζιά, σχεδιαστές, προσφορές, επώνυμα και μη προϊόντα σε δελεαστικές τιμές, που πραγματικά είναι κρίμα να ξοδέψεις το budget σου στις ίδιες και τις ίδιες αλυσίδες καταστημάτων αγοράζοντας παρόμοια κομμάτια με τα περσινά ενώ μπορείς να εντοπίσεις αληθινές ευκαιρίες!

Στα on line καταστήματα θα βρεις εκπτωτικά ρούχα που δεν υπάρχουν στην Ελλάδα, θα βρεις τις συλλογές που έχουν λανσάρει celebrities όπως η Madonna με την κόρη της Lourdes ή η Pixie Lott, θα ανακαλύψεις χειροποίητα vintage κοσμήματα και επώνυμα αξεσουάρ σχεδιαστών με έκπτωση που αγγίζει το 70%.

Στη λίστα με τα αγαπημένα σου site βάλε:

1. Μaterial Girl από τη Madonna
Θα βρεις πολύ εντυπωσιακά φορέματα, τοπς και σορτς! Η material φιλοσοφία της Madonna σε μια εξαιρετικά εμπνευσμένη συλλογή και πάνω από όλα σε φοβερές τιμές! Είναι μια από τις λίγες σου ευκαιρίες να αγοράσεις ένα πολύ φτηνό κομμάτι που δεν θα έχει καμία άλλη στην Ελλάδα!


Ολόσωμη φόρμα Material Girl 23.7 ευρώ


Φόρεμα Material Girl 21.4 ευρώ

2. ASOS
Είναι από τα πιο επιτυχημένα ξένα online καταστήματα στην Ελλάδα! Και όχι άδικα αφού οι τιμές του είναι το 8ο θαύμα ενώ τα σχέδιά του είναι ακριβώς ότι χρειάζεσαι για να δείξεις ότι κατέχεις τα trends! Plus: είναι από τις σπάνιες φορές που το καρτελάκι ενός φορέματος έχει μονοψήφιο νούμερο.


Φόρεμα Asos 7.69 ευρώ


Τζάκετ Asos 15.38 ευρώ

3. Lipsy
H σειρά της τραγουδίστριας Pixie Lott είναι ακριβώς αυτό που ζητάς από μια οικονομική σειρά ρούχων με επώνυμη υπογραφή! Θα βρεις τέλεια λεοπάρ και φλοράλ φορέματα και λάβε υπόψη ότι στο site οι τιμές των ρούχων είναι περίπου στο 1/4 της τιμής που θα τα βρεις στα ελληνικά καταστήματα που τα εμπορεύονται.

Τοπ Lipsy 26.7 ευρώ


Φόρεμα Lipsy 26.7 ευρώ

4. TOPSHOP
Πότε θα έρθουν επιτέλους στην Ελλάδα; Δεν έχεις κουραστεί να το λες αυτό και να περιμένεις πότε θα πάει κάποια φίλη σου στο Λονδίνο για να σου φέρει τα καλούδια του Topshop; Ευτυχώς υπάρχει το online κατάστημα που καλύπτει κάθε σου ανάγκη!


Φόρεμα TopShop 45.1 ευρώ

Φούστα ΤopShop 29.6 ευρώ

5. Mytheresa
Μία από τις πιο σημαντικές εκφάνσεις των εκπτώσεων είναι φυσικά το ότι μπορείς να αγοράσεις κομμάτια σχεδιαστών με πολύ χαμηλότερη τιμή! Και αντί να περπατήσεις 8 ώρες στο κέντρο της πόλης για να βρεις το μαγαζί με τις πιο μεγάλες ευκαιρίες, απλώς τσέκαρε από τη βολή του καναπέ σου τις online προσφορές!


Φόρεμα Marc By Marc Jacobs από 160 ευρώ τώρα 79 ευρώ


Τσάντα Marc By Marc Jacobs από 325 ευρώ τώρα 129 ευρώ

6. The Outnet
Εδώ έχει πάντα ήλιο, ήτοι οι εκπτώσεις δεν σταματάνε ποτέ στο internet! Αγαπημένο stock είναι το Τhe Οutnet γιατί προσφέρει γνήσια κομμάτια σχεδιαστών σε έκπτωση που φτάνει ακόμα και το 80% ορισμένες φορές!


Μπλούζα D&G από 302.63 ευρώ τώρα 90.79 ευρώ


Δαχτυλίδι Juicy Couture από 119.9 ευρώ τώρα 47.96 ευρώ

7. Net a Porter
Είναι εγγύηση! Πραγματικά αξίζει μόνο και μόνο για να το χαζεύεις! Έχει μια τεράστια ποικιλία σε κομμάτια σχεδιαστών ενώ οι εκπτώσεις απλώς σου ανοίγουν τις πύλες του παραδείσου! Όλοι οι σχεδιαστές συγκεντρωμένοι σε ένα site και φυσικά κάθε μεγάλη άφιξη στο χώρο της μόδας όπως η συλλογή της Victoria Beckham.


Μπότες Giuseppe Zanotti από 1235 ευρώ τώρα 494 ευρώ.


Τσάντα Τory Burch από 430 ευρώ τώρα 215 ευρώ

8. Etsy
Εάν σιχαίνεσαι ό, τι αναγράφει “Μade in China” και θέλεις να βρεις αξεσουάρ με γνήσιο vintage χαρακτήρα μπορείς απλώς να μπεις στο etsy.com. Είναι το μεγαλύτερο site για ανεξάρτητους δημιουργούς που σχεδιάζουν και κατασκευάζουν κοσμήματα, ρούχα ακόμα και είδη για το σπίτι.


Κολιέ 27.67 ευρώ


Κολιέ 29.97 ευρώ

Read More

And More