Ώρα για shopping! Το Πλαίσιο γιορτάζει την γυναίκα όλον το μήνα με τα πιο fashion tech gadgets

Γυναίκα. Σύγχρονη. Δραστήρια. Μοναδική. Πρακτική. Εκεί πάντα για να φροντίζει τον εαυτό της και όσους αγαπά, αλλά και να κάνει τη ζωή τους καλύτερη και ευκολότερη. Όπως ακριβώς και η τεχνολογία, γένους θηλυκού κι αυτή. Καθόλου τυχαία, μιας και κινούνται στο ίδιο πλαίσιο 😉 

Το Πλαίσιο λοιπόν δε γιορτάζει μόνο στις 8 Μαρτίου τη γυναίκα, αλλά όλον το μήνα! Με μια ξεχωριστή ενότητα που θα βρεις στο plaisio.gr και προϊόντα που θα κάνουν την καθημερινότητά μας πολύ καλύτερη. Πιο πρακτική, πιο stylish και ευκολότερη… φέρνοντάς τα πιο fashion τεχνολογικά gadgets στην πόρτα μας. 

Γιατί οι σύγχρονες γυναίκες, τα κορίτσια του τώρα, λατρεύουν την τεχνολογία και η τεχνολογία εκείνες! Με υψηλή αισθητική, ξεχωριστό στιλ και λειτουργικότητα πάνω από όλα, που όλοι γνωρίζουν πόσο σημαντική είναι. Για τη δουλειά μας, αλλά και για την ψυχαγωγία μας. 

Πάμε λοιπόν μια βόλτα για online shopping! Σήμερα μπορούμε να αποκτήσουμε όλα εκείνα τα τεχνολογικά αξεσουάρ που μια γυναίκα χρειάζεται. Laptop, smartphones, ακουστικά, selfie sticks, φώτα… 

 Click to …be fit!
Η γυναίκα σήμερα έχει απαιτήσεις. Αγαπά τον εαυτό της, τον φροντίζει, προσέχει την υγεία της, τη διατροφή της, μετράει τους παλμούς της καρδιάς της… Γυμνάζεται καθημερινά και το κάνει με στιλ. Με το stylish smartwatch στο χέρι και τα ακουστικά της. Ιδανικός συνδυασμός. Κάνει την προπόνησή της χωρίς να επηρεάζεται από εξωτερικούς θορύβους, είναι απόλυτα εστιασμένη στη γυμναστική της, με συντροφιά την αγαπημένη της μουσική ή κάποια φίλη που μιλά, μιας και τα gadget συνδέονται στο smartphone της. Κι αν χρειαστεί κάτι στη δουλειά, είναι “εκεί” χωρίς καν να διακόψει το τζόγκινγκ της. Η τεχνολογία φρόντισε για αυτό… 😉 

 Sony Bluetooth Truly Wireless WF1000, από 249 στα 199 ευρώ
Smartwatch Garmin Venu Sq, από 199 ευρώ στα 169,15 ευρώ

 

Click to… work!
Χωρίς αυτό σωστή δουλειά δεν γίνεται. Το laptop είναι απαραίτητο, χρησιμότατο εργαλείο της γυναίκας του σήμερα. Ο απόλυτος σύμμαχος στην multitasking φύση μας. Για να είναι πιο αποδοτική και φυσικά πιο ήρεμη, αφού ένα υψηλής τεχνολογίας laptop με γρήγορες ταχύτητες και ταυτόχρονη χρήση πολλών προγραμμάτων τη βοηθάει να εξασφαλίσει ελεύθερο χρόνο. Για να πάρει ξανά το laptop της αγκαλιά και να απολαύσει την αγαπημένη της σειρά ή να κάνει online shopping!


HP 15s – eq0020nv, 599 ευρώ

 

Click to …feel!
Αγαπάμε τις φωτογραφίες. Θέλουμε να αποτυπώνουμε τις ξεχωριστές στιγμές ώστε να μένουν για πάντα στη μνήμη μας, να απαθανατίζουμε όλα εκείνα που αποτελούν όμορφες αναμνήσεις, χαρούμενα ταξίδια στο χρόνο. Και τι καλύτερο από μια polaroid. Retro style και υπογραμμισμένη ιδιαιτερότητα. Αυτό θέλουμε, να ξεχωρίζουμε. Χωρίς βιασύνες. Με κλασικά φιλμ. 

Polaroid Now Yellow, 129 ευρώ

 

Click to… music!
Η μουσική είναι η καλύτερη συντροφιά. Συνοδεύει όλες τις διαθέσεις μας και θέλουμε να την έχουμε παντού. Για να ακούμε την αγαπημένη μας playlist, όπου κι αν είμαστε. Στις διακοπές, σε μια εκδρομή, στο γραφείο… Ένα φορητό ηχείο που χωράει στην τσάντα μας είναι η ιδανικότερη επιλογή. Η μπαταρία του διαρκεί 16 ώρες, συνδέεται με το smartphone… και είναι ροζ! 


Sony Ηχεία Bluetooth SRSXB12V, από 49,90 στα 39,90 ευρώ

 

Click to… influence!
Κάθε γυναίκα με τον τρόπο της επηρεάζει το περιβάλλον της. Με το μυαλό της, με τις πράξεις της, με την εικόνα της. Αυτή η τελευταία χρειάζεται και τον απαραίτητο φωτισμό. Το ring light φωτίζει την ομορφότερη πλευρά μας. Με το selfie-stick θα γεμίσει η μνήμη του κινητού και του μυαλού μας με τις πιο χαμογελαστές selfie.


Vlogging Tripod & Led Light Kit, 29,90 ευρώ
Zhiyun Smooth X White, 69 ευρώ
Sentio BT Selfie Stick περιστρεφόμενο με flash, 12,90 ευρώ

 

Click to …read!
Ο κόσμος και η εξέλιξη χρωστάνε πολλά στις γυναίκες κι εδώ θα διαβάσεις τις αποδείξεις. Επίσης, θα βρεις κι άλλα τεχνολογικά gadget που θέλεις, γιατί η καθεμία μας έχει κάτι διαφορετικό κι επιλέγει να εκφράσει τη μοναδικότητά της με τον δικό της τρόπο. 

Ραντεβού λοιπόν στον απόλυτο προορισμό κάθε σύγχρονης γυναίκας. Όποιος κι αν είναι ο τύπος σου, όποιο κι αν είναι το στιλ σου, στο plaisio.gr θα βρεις ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι. Από την άνεση του σπιτιού σου, όποια ώρα θέλεις… και θα έρθει στην πόρτα σου την επόμενη μέρα! 

Κι όταν με το καλό ανοίξουν τα καταστήματα, θα είναι μία από τις αγαπημένες σου βόλτες, για να δεις από κοντά τα τεχνολογικά gadget που χρησιμοποιείς και σε βοηθάνε να κάνεις καλύτερες τις καθημερινές σου στιγμές… 🙂

Αν θέλεις να δεις περισσότερα και να ενημερώνεσαι άμεσα, κάνε follow το Πλαίσιο στο Instagram εδώ!