Παλτό: Ποια σχέδια φοράμε αυτόν τον χειμώνα

Το παλτό είναι η επένδυση του χειμώνα! Είναι ένα κομμάτι με πολύπλοκη και δύσκολη αποστολή! Πρέπει να μπορεί να συνδυαστεί με πολλά και διαφορετικά outfits, πρέπει να φοριέται όλες τις ώρες, να ταιριάζει με περσινά κομμάτια και πάνω από όλα να είναι άνετο και ζεστό! Δεν ζητάς πολλά! Αυτά είναι μόλις τα απαραίτητα! Ένα ωραίο παλτό είναι το κλειδί για τα πιο κομψά χειμερινά σύνολα

Φέτος είναι μια ιδιαίτερα χρονιά, με πολλές αλλαγές στην καθημερινή ζωή, αλλά όπως και να χει πάντα χρειάζεται να επενδύσεις σε ένα κομψό χειμωνιάτικο παλτό. Τα σχέδια είναι πολλά και για όλα τα γούστα με τις ασφαλείς, neutral αποχρώσεις και το σκούρο καφέ να μπαίνει δυναμικά στις επιλογές ενώ το κλασικά διαχρονικό μαύρο έχει και αυτή την χρονιά μεγάλη ζήτηση.

Τα δερμάτινα φέτος έκαναν αίσθηση, αλλά και τα καρό ξεχώρισαν, δίνοντας μας πολλές εναλλακτικές. Τα it girls έχουν ήδη επιλέξει τα αγαπημένα τους για αυτή την σεζόν και εμείς σήμερα θα κάνουμε ένα απολαυστικό αφιέρωμα, με τα πιο στιλάτα παλτό που βλέπουμε τώρα στο Instagram. Eσύ δες τις νέες τάσεις, πάρε έμπνευση και φόρεσε το δικό σου παλτό με άλλο… αέρα.

To teddy coat παραμένει αγαπημένη επιλογή για τις fashionistas και λόγω του ύφους του ταιριάζει απόλυτα και με τις φόρμες που τώρα αποτελούν το must look μας.

Τα fleece υφάσματα πανωφόρια φέτος έκαναν δυναμική εμφάνιση και τα παλτό από αυτό το ύφασμα ιδιαίτερα σε καρό είναι μία επιλογή που βλέπουμε συχνά.

Το tweed παλτό δίνει σοφιστικέ ύφος ακόμη και στον πιο basic συνδυασμό σου και σίγουρα θα το χαρείς και αυτή την χρονιά αρκετά.

Το κλασικό μαύρο παλτό παραμένει μεγάλη τάση απλά έχει αλλάξει το σχήματά του με τα oversized να κλέβουν τις εντυπώσεις.

Τα δερμάτινα και τα vinyl παλτό δημιουργούν τολμηρές εμφανίσεις με μία μόνο κίνηση και ξεχωρίζουν για το ξεχωριστό τους ύφος.

Διαχρονικό camel που πάντα βρίσκει θέση στα urban look μας και πάντα μας βγάζει ασπροπρόσωπες.

Λευκό παλτό για να σπάσεις την μονοχρωμία και βεβαίως να τραβήξεις τα βλέμματα. Ακόμη και πάνω από ένα απλό total black σύνολο προσθέτει στιλιστικούς πόντους.

Το κλασικό pied de poule παλτό φέτος συνδυάζεται με κολάν και φούτερ και αποκτά νέο street style χαρακτήρα.

Τα pastel χρώματα πάντα μας έφτιαχνα την διαθεση στα πανωφόρια και ένα ροζ παλτό θα απογειώσει τα casual σύνολα σου.

Read More

And More