Pants! Οι νέες τάσεις στα παντελόνια, τα νέα στιλ και πως να τα φορέσεις!

Όταν μιλάς για trends συνήθως σου έρχονται στο μυαλό funky ρούχα, περίεργοι συνδυασμοί και super μοδάτα σύνολα που όταν ανατρέχεις σε παλαιότερες φωτογραφίες μπορεί να σου προκαλέσουν και γέλια. Trends όμως δεν είναι αποκλειστικά και μόνο οι περίεργοι συνδυασμοί είναι ο όρος που χαρακτηρίζει τις νέες τάσεις της κάθε σεζόν σε όλα τα ρούχα μας.

Με αφορμή λοιπόν το ρούχο που όλες δύσκολα αποχωριζόμαστε, το παντελόνι, θέλω να δούμε παρέα τις νέες τάσεις που φέρνουν οι οίκοι σε αυτά. Νέα χρώματα -λίγο πιο σκούρα, πολλά prints που παραπέμουν και σε ταπετσαρίες τοίχου, μάλλινα δερμάτινα και βελούδινα κομμάτια εμπλουτίζουν τις χειμερινές μας επιλογές ενώ το μήκος τους φτάνει πλέον μέχρι τον αστράγαλο.

-Prints

Από αριστερά: Louis Vuitton, Kenzo, Paul&Joe

Τα prints φέτος είναι η απόλυτη τάση στα παντελόνια αποκτώντας ακόμη και ανάγλυφο χαρακτήρα το λεγόμενο wallpaper print. Είναι έντονα σχέδια άλλοτε γεωμετρικά κι άλλοτε απλή απεικόνιση όπως τα animal prints που σου δίνουν αρκετή ένταση στο κάτω μέρος του σώματός σου. Μία πολύ μοδάτη επιλογή ώστε να βάλεις χρώμα στη ζωή σου διατηρώντας όσο πιο λιτά γίνεται τα υπόλοιπα κομμάτια του παζλ.

TIP: Φόρεσε το παντελόνι σου με μονόχρωμα μακό t-shirts με κοντό μανίκι όπως γκρι, λευκό,μαύρο. Μονόχρωμα oversized πουκάμισα και ολοκλήρωσε το σύνολό σου άλλοτε με κομψά πέδιλα κι άλλοτε με ankle boots. Iδανικό πανωφόρι το leather jacket.

-Λάμψη

Από αριστερά: Haider Ackermann, Jean Paul Gaultier, Hakaan

Φέτος δεν υπάρχουν πολλά παιχνίδια εντυπωσιασμού με μόνη παρέμβαση τα σε μεταλλικές αποχρώσεις -άλλοτε στενά κι άλλοτε φαρδιά- παντελόνια.

TIP: Ιδανικός συνδυασμός στα τοπ είναι το μαύρο αφού λειτουργεί ως ασπίδα προστασίας από τυχόν υπερβολές. Ό,τι τοπ κι αν επιλέξεις απόφυγε να μπλέξεις πολλά γυαλιστερά υφάσματα αφήνοντας το παντελόνι να κερδίσει τις εντυπώσεις όπως άλλωστε του αρμόζει.

-Νέα υφάσματα

Από αριστερά: Giambattista Valli, Miu Miu, Gucci

Οι οίκοι δεν περιορίστηκαν στις κλασικές υφάνσεις εισάγοντας στις επιλογές μας το σουέντ δέρμα που είναι πολύ chic. Το βελούδο που δίνει αίγλη και το μάλλινο που σε κρατάει ζεστή ακόμη και στις πιο δύσκολες καιρικές συνθήκες.

TIP: Φόρεσε το σουέντ παντελόνι σου με λευκό πουκάμισο, το βελούδο με απλό και καλής ποιότητας μακό τοπ και το μάλλινο με βαμβακερό πουλόβερ και θα δεις πόσο εύκολο ήταν τελικά να δοκιμάσεις κι άλλου στιλ παντελόνια.

-Μήκος παντελονιού

Από αριστερά: Chloe, Dior, Chanel

Tα παντελόνια παραμένουν ψηλόμεσα δίνοντας ύψος στα πόδια μας και αναδεικνύοντας τις καμπύλες μας. Αυτό που αλλάζει φέτος είναι το τελείωμά τους. Αλλάζει το μήκος τους και φτάνει μέχρι τον αστράγαλο. Η γραμμή cigarrete μπορεί να σε φοβίζει αλλά τόλμησε να τη φορέσεις. Ενώ αν έχεις παραπάνω κιλάκια δοκίμασέ την σε πιο φαρδιά γραμμή γιατί οι αστράγαλοί σου σίγουρα είναι ένα δυνατό χαρτί που αξίζει να αναδείξεις.

TIP: Ένα κομψό παντελόνι με ένα πουλόβερ, ένα πουκάμισο ακόμη κι ένα casual t-shirt μπορούν να σε ντύσουν σε όλες τις ώρες της ημέρας. Ενώ τα παπούτσια είτε είναι γόβες, είτε είναι φλατ επιτρέπουν στο πόδι να φαίνεται πιο αδύνατο.

-Δερμάτινα παντελόνια

Από αριστερά: Dior, Givenchy, Yves Saint Laurent

Το δέρμα όχι μόνο δεν έφυγε από την επικαιρότητα αλλά έκανε ακόμη πιο δυναμική εισαγωγή με χαμηλοκάβαλα παντελόνια, ψηλόμεσες παντελόνες και φυσικά τα πολύ στενά super sexy pants.

TIP: Συνδύασε φέτος το δερμάτινο παντελόνι σου με ζιβάγκο στην ίδια απόχρωση και τόλμησε να το φορέσεις με ψηλά πέδιλα ή ακόμη και με μπότες. Πρόσεξε γιατί τα χαμηλοκάβαλα δερμάτινα παντελόνια προσθέτουν πολλούς πόντους στην περιφέρεια.

-Παντελόνες

Από αριστερά: Stella McCartney, Celine, Chloe

Οι παντελόνες που τόσο λάτρεψες μέσα στο καλοκαίρι φοριούνται και το χειμώνα και μάλιστα σου δίνουν τη δυνατότητα να είναι εκείνες που θα φέρουν το χρώμα στο ντύσιμο σου.

TIP: Συνδύασέ τες με t-shirt , αμάνικα loose τοπ, πουλόβερ ακόμη και πουκάμισα. Φόρεσε δερμάτινο jacket κι ένα ψηλό ζευγάρι μποτάκια και θα δεις πόσο άνετη και με μοδάτες λεπτομέρειες θα είσαι. That’s my girl!

Read More

And More