Παπούτσια: Oι κυρίαρχες τάσεις για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2022

Μπαίνουμε σιγά σιγά σε ανοιξιάτικο mood και όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή οφείλω να σε ενημερώσω για τις νέες τάσεις. Μετά το μεγάλο αφιέρωμα μας στα new trends για τα ρούχα, ξεκινάμε το ρεπορτάζ για τα φετινά παπούτσια, τσάντες , αξεσουάρ, μαγιό και ό,τι άλλο χρειάζεσαι για να βρεις το καλοκαιρινό σου στιλ.

Πριν ξεκινήσεις την λίστα, με όσα παπούτσια χρειάζεσαι φέτος στην καλοκαιρινή σου ντουλάπα, κάνε μία απολαυστική βόλτα στα catwalks, μέσα από το ρεπορτάζ που σου έχω ετοιμάσει και δες τι προτείνουν οι μεγαλύτεροι οίκοι για αυτή την σεζόν.

Τα σχέδια είναι πολλά, την τιμητική τους έχουν για μία ακόμη χρονιά τα πέδιλα, οι παστέλ αποχρώσεις, οι πλατφόρμες, αλλά και τα ψηλοτάκουνα. Ας κάνουμε μαζί μία απολαυστική βόλτα στα catwalks και ας ανακαλύψουμε όλα τα new shoe trends της σεζόν!

Σανδάλια

Αltuzarra/Splash

Τα σανδάλια αποτελούν ένα σχέδιο που φοριέται αποκλειστικά και μόνο το καλοκαίρι και είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναφέρουμε ότι αυτό το καλοκαίρι θα φορεθούν ξανά πολύ! Είτε δεμένα μέχρι τον αστράγαλο είτε με μεταλλικά στοιχεία ή νομίσματα τα σανδάλια θα δώσουν το boho vibe στα σύνολα σου και φέτος!

Ψηλοτάκουνα

Saint Laurent/Getty Images

Εξακολουθούμε και αυτή την σεζόν να «ορκιζόμαστε» στα ψηλοτάκουνα μετά από 2 σεζόν με φλατ παπούτσια… καραντίνας. Ετσι και φέτος έχουμε την ευκαιρία να φορέσουμε τα λαμπερά  χρωματιστά sexy ψηλοτάκουνα μας, με στολίδια, με χρώμα, με λουράκια και πάντα με την σωστή διάθεση!

Clogs

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη aeydē (@thisisaeyde)

Aυτά τα ξύλινα παπούτσια που μπήκαν στην ζωή μας λίγες σεζόν πριν, εξακολουθούν και φέτος να είναι trend.Τα clogs συνδυάζονται με όλα, με φόρεμα, με βερμούδα, με παντελόνι, σκέψου τα με όλα και φόρεσε τα με τα περισσότερα.

Πλατφόρμες

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lanvin (@lanvinofficial)

Οι πλατφόρμας είναι εμβληματικές και αν τις φορέσεις σίγουρα θα νιώσεις υπέροχα. Φέτος τα χρώματα γίνονται παστέλ αλλά το ύψος παραμένει στα ύψη, οπότε εκτός από στιλ θέλουν και τρόπο, για να μην θυμίσεις την Νaomi το 1993 που έπεσε στο catwalk της Vivienne Westwood φορώντας πανύψηλες πλατφόρμες.

Fisherman σανδάλια

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Max Mara (@maxmara)

Πέρσι έκαναν δειλά δειλά την εμφάνιση τους, φέτος θα γίνουν τα αγαπημένα σου σανδάλια!Τα fisherman σανδάλια είναι  ιδανικά για να περπατάτε στην πόλη και να ολοκληρώνετε με στιλ τα casual city σύνολα σας.

Loafers

Proenza Schouler/Splash

Tα αγαπάμε και τα ξαναφοράμε απλά φέτος έχουν τετράγωνη μύτη και λευκό χρώμα κυρίως. Το ευέλικτο στιλ τους τα κάνουν ιδανικά για πολλές περιστάσεις, από το γραφείο μέχρι το shopping.

Sporty σανδάλια

Stella McCartney/Splash

Όλες έχουμε ένα ζευγάρι Birkenstocks, τα άνετα sporty σανδάλια μένουν και φέτος ψηλά στην λίστα με τα shoe trend αλλά έχουν πιο εκλεπτυσμένα υλικά αναδεικνύουν περισσότερο το city style και βγαίνουν σε πλατφόρμα και σχέδια με φερμουάρ!

Μules

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gucci Official (@gucci)

Τα mules έχουν εδραιωθεί στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα μας τις τελευταίες σεζόν χάρη στην Bottega Veneta. Θα τα φορέσεις και φέτος  με στιλ εμπνευσμένο από τη δεκαετία του ’90s, πιο παιχνιδιάρικη αίσθηση και σίγουρα πολλές ζωηρές λεπτομέρειες!

 

 

Read More

And More