Παπούτσια: Οι 9 μεγαλύτερες τάσεις της νέας σεζόν!

Αφού κάναμε ένα μεγάλο αφιέρωμα με τις τάσεις και είδαμε τι προτείνουν οι μεγάλοι οίκοι και οι σχεδιαστές για το Καλοκαίρι ήρθε η ώρα να δούμε και τα shoe trends.

Oι φετινές τάσεις καλύπτουν όλα τα γούστα και όλα τα στιλ, από τα άνετα σανδάλια μέχρι πλατφόρμες τις ρομαντικές μπαλαρίνες και τα πανύψηλα τακούνια τα σχέδια που είδαμε στα catwalks έχουν επιλογές για όλες μας!Δες το αφιέρωμα που σου έχω ετοιμάσει και πάρε μία πρώτη γεύση από το τι θα φορέσουμε, ώστε να είσαι έτοιμη για την έναρξη της νέας σεζόν.

Peep toe

Credit Photo /SplashNews.com /Burberry

 

Credit Photo /SplashNews.com /Versace

 

Βλέποντας τα shoe trends καταλαβαίνουμε ότι φέτος τα… ταπεινά δάχτυλα του ποδιού θα μονοπωλήσουν τα σχέδια στα παπούτσια. Οι  συλλογές των: Sportmax, Victoria Beckham, Burberry και Versace έστειλαν το μήνυμα για το must σχέδιο του καλοκαιριού που θα κάνει θραύση.Πέδιλα, μπότες, mules όλα ανοιχτά μπροστά και με δάχτυλα στην πρώτη γραμμή!

Πλατφόρμες

Credit Photo /SplashNews.com/ Gucci

Αν δεν είσαι fan των flat, οι σχεδιαστές φέτος σου προσφέρουν μία τέλεια εναλλακτική: τεράστιες, απειλητικές  πλατφόρμες. Tο σχέδιο αυτό το είδαμε σε πολλά show: Molly Goddard, Roberto Cavalli, Eckhaus Latta, Peter Do, Sacai και Simone Rocha. Αυτές όμως που μας έμειναν αξέχαστες ήταν εκείνες στην πρώτη συλλογή του Sabato De Sarno για τον οίκο Gucci. Αν φέτος θες το παπούτσι που θα κάνει την διαφορά με τα μικροσκοπικά σου σορτσάκια τότε η απάντηση είναι μία: Platforms.

Sandals

Credit Photo /SplashNews.com/ Hermes

Tα χαλαρά λατρεμένα σανδάλια που τα έχουμε συνδυάσει με τις off duty εμφανίσεις των διακοπών μας,  δεν λείπουν απο τα φετινά summer shoe trends. Στα catwalk των: Miu Miu, Coperni, Chanel και Hermès, τα σανδάλια κυριάρχησαν και αποτελούν το καταλληλοτερο παπούτσι για να ολοκληρώσεις το τέλεια resort look σου!  

Kitten heel

Credit Photo /SplashNews.com /Prada

Ορισμένα από τα καλύτερα τακούνια της σεζόν μετα βίας χαρακτηρίζονται… τακούνια! Τα μέχρι πριν λίγο καιρό γιαγιαδίστικα  kitten heels έγιναν φέτος τα αγαπημένα των σχεδιαστών! Τα σχέδια πολλά με σατέν υφή αλλά και πολλά χρώματα! Είσαι έτοιμη να πεις να στο απόλυτο micro trend της σεζόν;

Περίεργα σχέδια

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 16Arlington (@16arlington)

Το σχέδιο που είδαμε από το brand, 16Arlington, ήταν σίγουρα από τα πιο περίεργα της σεζόν. Μία γόβα με λάστιχα από τα… μηχανήματα αυτόματου πλυντηρίου αυτοκινήτων. Wired σχέδια είδαμε και στην Erdem με τεράστιους φιόγκους από υλικό που έμοιαζε με… αλουμινόχαρτο αλλα και στον Mugler με μακριές μαύρες κλωστές σε πέδιλα.Το αποτέλεσμα είναι να θέλουμε και εμείς κάτι edgy για αυτό το καλοκαίρι στα…πόδια μας!

Ψηλοτάκουνα

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SAINT LAURENT (@ysl)

Τα ψηλά τακούνια προσδίδουν αποφασιστικότητα, sexy vibes και ήταν οι πρωταγωνιστές στα show των: Prada, Valentino, Alexander McQueen, Louis Vuitton και Saint Laurent. Έτσι και αυτό το καλοκαίρι θέλουμε όλες να βάλουμε αυτό το bossy bitch shoe!

Mules

 Credit Photo /SplashNews.com /Prada

Δεν υπάρχει σύνολο που θα προσθέσεις ένα ζευγάρι mules και δεν θα το απογειώσει! Τα πιο ωραία σχέδια τα είδαμε στους: Alaïa, Bottega Veneta, Loewe και Versace και μας έπεισαν να φορέσουμε και αυτή την σεζόν αυτό το chic shoe.

Boots

 Credit Photo /SplashNews.com /Chanel

Οι μπότες παραμένουν στα spring shoe trends, αρκεί να έχουν λίγο χρώμα ή να έχουν slouchy σχέδιο.Γαλάζιες από την Chanel ( ναι στο χρώμα που κάνει θραύση) αλλά και πολλές λευκές είναι οι πρωταγωνίστριες των casual look τώρα!

Flats

 Credit Photo /SplashNews.com / Chanel

Nαι αγαπημένη μου αναγνώστρια, η μανία με τα ballet shoes συνεχίζεται και το καλοκαίρι. Τώρα οι αγαπημένες σου μπαλαρίνες θα γίνουν λευκές μεταλλικές ή με κρύσταλλα και θα τις απολαύσεις όλο το καλοκαίρι με τα αέρινα summer look σου. Τα flat shoes ανήκουν στα αγαπημένα trend της σεζόν και θα τα αγαπήσεις πάρα πολύ!

Read More

And More