Pinterest: Οι πιο “ψαγμένες” τάσεις για το χειμώνα του 2018

Ναι είναι γεγονός! Ετοιμαζόμαστε να αποχαιρετήσουμε το 2017 (όσο και να μην θες να το πιστέψεις) και να καλωσορίζουμε το 2018. Το 2017 όμως, δεν θα μπορούσε να φύγει έτσι, χωρίς τα αφιερωματικά θέματα για να θυμηθούμε όλα όσα συνέβησαν σε αυτό το το έτος. Τι εννοώ; Ήδη σου παρουσιάσαμε τις 10 πιο σημαντικές στιγμές που συνέβησαν στη βιομηχανία της μόδας και οσονούπω θα συγκεντρώσουμε για εσένα τις πιο καλοντυμένες διάσημες που ξεχώρισαν. Το σημερινό θέμα όμως, είναι κάπως διαφορετικό και αφορά εμάς και το αγαπημένο σε όλες, pinterest.

Σήμερα που λες, θα ασχοληθούμε με τις πιο must τάσεις για το 2018 που έψαξα εγώ, εσύ, και άλλα 3.545.555 άτομα (ο αριθμός είναι εικονικός) σε αυτήν τη μηχανή αναζήτησης μέσα στο 2017. Τάσεις που κέντρισαν το ενδιαφέρον μας, τάσεις που θα φορέσουμε το χειμώνα του νέου έτους (δηλαδή από Φλεβάρη μέχρι Μάρτη) και θέλουμε να δούμε τους στιλιστικούς συνδυασμούς που έχουν κάνει τα κορίτσια στο εξωτερικό, για να τις αναδείξουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ποιες είναι αυτές και κατά πόσο αυξήθηκαν οι αναζητήσεις τους; Πάμε να δούμε αναλυτικά!

1. Statement earrings

Τα σκουλαρίκια τα τελευταία χρόνια έχουν αποκτήσει μεγάλο μέγεθος, ιδιαίτερο στιλ, χρώμα και διακοσμητικά στοιχεία. Τα φορέσαμε και θα τα φορέσουμε με minimal looks ή extravagant outfits οι πιο τολμηρές. Αυτή τάση που έχουμε δει σε street styles και catwalks αυξήθηκε κατά 947%.

2. Μπερές ή τραγιάσκα

Ένα αξεσουάρ που δεν είχαμε σε ιδιαίτερη εκτίμηση, σε αντίθεση με τις Γαλλίδες που δεν το αποχωρίζονται ποτέ. Φέτος το είδαμε στον οίκο Dior και τότε πείσαμε τους εαυτούς μας ότι θα το φορέσουμε, αφού ψάξουμε στο pinterest τα απαραίτητα styling tips. Αυτή η αναζήτηση αυξήθηκε φέτος κατά 269%.

 

3. Logo t-shirts

Τα logo t-shirts σου θύμιζαν τα εφηβηκά σου χρόνια, μέχρι που ο οίκος Gucci ξεκίνησε να τα λανσάρει, κάνοντας τους υπόλοιπους οίκους να τον ακολουθήσουν κι εμείς να θέλουμε πάλι να τα εντάξουμε στο στιλ μας. Η αναζήτησή τους αυξήθηκε κατά 203%.

 

4. Mom jeans

Αν κοιτάξεις φωτογραφίες της μαμάς σου στα νιάτα της, σίγουρα φοράει mom jeans. Ναι, από εκεί πήρε το όνομά του το συγκεκριμένο παντελόνι. Τα τελευταία χρόνια το βλέπουμε παντού στα μαγαζιά, ενώ σημαντική είναι και η αύξηση της αναζήτησής του στο pinterest, η οποία αυξήθηκε κατά 115%.

5. Socks boots

Τα λεγόμενο “μποτάκια καλτσάκια” αγκαλιάζουν το πόδι, είναι άνετα και μπορούν να φορεθούν κάθε ώρα της ημέρα και με πολλά στιλ. Τα αγαπάμε εμείς, τα αγαπάνε και οι σταρ (βλέπε Kendall Jenner, Hailey Baldwin και πολλές ακόμα). Η αναζήτηση της συγκεκριμένης τάση αυξήθηκε κατά 110%.

6. Layering

Στο pinterst αυτή η τάση αυξήθηκε κατά 102%. Μόνο που δεν ψάξαμε για ένα κλασσικό layering, αλλά για το λεγόμενο long layering. Πως να συνδυάσεις δηλαδή, κάτι μακρύ με κάτι κοντό.

7. Funky καλτσάκια

Τα καλτσάκια έχουν την τιμητική τους και θα συνεχίσουν να έχουν. Τα φοράμε με sneakers, μποτάκια, γόβες, ακόμα και πέδιλα και πάντα τα επιλέγουμε με το ιδανικό μοτίβο για να ταιριάζουν στο look μας. Αυτή η τάση αυξήθηκε κατά 102%.

Read More

And More