Ποιο είναι το πιο hot fashion item αυτή την στιγμή για τις fashionistas

H The Lyst, είναι μία έγκυρη fashion tech εταιρεία και shopping app, που συγκεντρώνει data από τις αναζητήσεις των χρηστών της και τις αγορές τους για τα brands, κάτι σαν βαρόμετρο των αγοραστικών συνηθειών του πλανήτη. Έτσι ανά τρίμηνο έχει μία λίστα με τα πιο δυνατά brand αλλά και τα πιο hot προϊόντα στις λίστες των fashionistas.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @gucci

Σύμφωνα λοιπόν με το τελευταίο report, στην κορυφή της λίστας με τα πιο επιδραστικά brands του τριμήνου βρίσκεται ο οίκος Gucci και ακολουθούν οι οίκοι Prada και Valentino. Την  τριάδα ακολουθεί ο οίκος Balenciaga, ενώ τη δεκάδα των hot brands του τριμήνου συμπληρώνουν οι οίκοι Miu Miu, Dior, Fendi, Diesel, Louis Vuitton, Versace. Στην θέση 11 βρίσκεται η Bottega Veneta και στη θέση 12 οι Dolce&Gabbana. Την 20άδα ολοκληρώνουν οι οίκοι Saint Laurent, Loewe, Nike, Jacquemus, Moncler, Adidas, Burberry, Off-White. 

Prada/Splash-Ideal Images

 

Miu Miu- Splash/Ideal Images

 

Η  Prada είχε αύξηση στις αναζητήσεις κατά 44% μέσα στο τρίμηνο χάρη στο logo tank top ενω ο οίκος Miu Miu βρίσκεται στην κορυφή των fashion items που αναζητούν οι fashionistas με τα ballet flats του οίκου αν αναδείχτηκαν στο πιο hot προϊόν του τριμήνου. 

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miu Miu (@miumiu)

 

Εδώ και καιρό οι μπαλαρίνες της Miu Miu κάνουν δυναμική εμφάνιση στο Instagram και έχουν γίνει το αγαπημένο shoe thrend των πιο δυνατών influencer που ακολουθούν εκατομμύρια followers.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Caroline Daur (@carodaur)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @camillecharriere

Read More

And More