Trend Alert!

Ροζ: To χρώμα που κυριαρχεί στις καλοκαιρινές τάσεις

Τα χρώματα είναι πάντα έντονα στις καλοκαιρινές τάσεις, αλλά φέτος ένα ξεχώρισε στην παλέτα των trends. Το ροζ βρίσκεται στην κορυφή και μάλιστα το είδαμε να εμφανίζεται σχεδόν παντού, ακόμη και σε οίκους που δύσκολα έχουν τόσο χαριτωμένα χρώματα στα catwalk τους.

Μετά από έναν ολόκληρο χρόνο σε καραντίνα, η μόδα θέλει να μας φτιάξει την διάθεση και το ροζ είναι μία απόχρωση που είτε σου αρέσει, είτε όχι, έχει αυτήν την μαγική δυνατότητα. Άλλωστε υπάρχουν πολλές αποχρώσεις για να βρεις τελικά αυτή που ταιριάζει σε εσένα, από την παιχνιδιάρικη barbie εκδοχή μέχρι την σοφιστικέ dusty. Καιρός για ροζ λοιπόν και πριν επιλέξεις το δικό σου αγαπημένο κομμάτι με αυτό το χρώμα, ας δούμε τι μας έδειξαν οι μεγάλοι οίκοι στις φετινές πασαρέλες για να πάρουμε extra έμπνευση.

Dolce & Cabbana παρουσίασαν υπέροχα φορέματα με bustier top και full skirt σε ροζ χρώμα που συνδύασαν με λουλούδια στα αξεσουάρ.

Ο οίκος Balmain δίνει στα αυστηρά futuristic κουστούμια του μία ροζ εκδοχή και δημιουργεί μία σιλουέτα που έχει θηλυκότητα και δυναμισμό.

Για την Chanel το χρώμα αυτό ήταν έκπληξη και τα ροζ tweed σακάκια της αποτέλεσαν το next best thing για όλες τις fashionistas.

Yψηλή ραπτική σε ροζ απόχρωση για τον Valentino που μας έδειξε τα πιο αέρινα φορέματα στην πιο χαριτωμένη ανοιξιάτικη απόχρωση.

Read More

And More