Σακάκι: Kλασικό VS Cropped. Εσύ τι τύπος είσαι;

Το σακάκι είναι σίγουρα ένα από τα πιο διαχρονικά basics της ντουλάπας μας. Είναι ένα fashion item που ισορροπεί άψογα ανάμεσα στο classic style και το trending και αυτό το κάνει αναντικατάστατο.

Το κλασικό σχέδιο, σε μία παλέτα από γήινες αποχρώσεις, πρωταγωνιστεί πάντα στα πανωφόρια της μεταβατικής περιόδου, αλλά εδώ και μερικές σεζόν έχουμε ένα new entry που «παίζει» δυνατά: To crop.

Oι fashionistas φοράνε και τα δύο non stop, έτσι σήμερα αποφάσισα να δούμε μαζί μερικά blazer look, ώστε να αποφασίσεις τι τύπος είσαι.

Classic Blazer

@cecliliemoosgaard

@ya_______i

@polliani

@paolaalberdi

@indy.mood

Το κλασικό σχέδιο έχει πάντα μία θέση στο καθημερινό σου ντύσιμο, είτε συνδυασμένο σε casual σύνολα, είτε σε style γραφείου. Αυτό το “day to night” κομμάτι της ντουλάπας είναι επίσης seasonless, μπορείς να το φορέσεις κυριολεκτικά όλο τον χρόνο. Το έχεις μάλλον ήδη στην ντουλάπα σου, σε μαύρη απόχρωση, αλλά σίγουρα μπορείς να αποκτήσεις ένα ακόμη σε μπεζ χρώμα ή σε γκρι.

Crop blazer

@annabelrosendahl

@lisaifi

@darjabarannik

@ya_________i

@coletteandlily

To τέλειο με την μόδα είναι ότι συνεχώς ανανεώνεται, έτσι το crop blazer κανει τώρα την διαφορά. Τι είναι το cropped blazer; Είναι το κοντό σακάκι, αυτό που τελειώνει πάνω από την μέση και με μικρές παραλλαγές μπορεί να σε συντροφεύσει από το πρωί έως το βράδυ. Συμβουλή μου; Δώσε fresh αέρα, ποντάροντας στο απόλυτο outwear της σεζόν!

Read More

And More