Shopping the trends! Sporty, 50s, prints: Τρεις τάσεις που δεν μπορείς να αγνοήσεις…

Η Άνοιξη μπήκε για τα καλά και το βράδυ σίγουρα όταν δύει ο ήλιος οι μυρωδιές από τα λουλούδια αλλά και ο καθαρός ουρανός σε ξεσηκώνουν για βόλτες κοντά στη θάλασσα. Μαζί της ανθίζουν και τα prints, τα έντονα χρώματα αλλά και η χαλαρή διάθεση στο ντύσιμο.

Η Σοφία Σούζα βγαίνει στα μαγαζιά και σου βρίσκει τρία βασικά fashion trends της σεζόν: prints, sporty και 50s και σου βρίσκει τις πιο οικονομικές επιλογές ώστε να τα εφαρμόσεις μέσα στην καθημερινότητά σου.


Σπάσε τη μονοχρωμία! Τα prints είναι αναμφισβήτητα μία από τις σημαντικότερες τάσεις για φέτος. Επέλεξε μακριές παντελόνες, μοδάτα τοπ, πουκάμισα, φορέματα ακόμη και αξεσουάρ και θα δεις πως η διάθεσή σου θα ανέβει αυτόματα. Κάνε “κλικ” επάνω στη φωτογραφία για δεις όλες τις μοδάτες επιλογές.

TIP: Διατήρησε minimal τους συνδυασμούς σου με τα prints και απόφυγέ τα αν ο σωματότυπός σου δεν τα επιτρέπει.


Το athletic chic είναι ξανά εδώ συνδυάζοντας τη σέξι πλευρά σου με την άνεση στην κίνηση. Αν είσαι από τα κορίτσια που αγαπούν το πιο casual ντύσιμο φέτος είναι η τιμητική σου αφού τα ρούχα σου επιτρέπουν να την υιοθετήσεις. Κάνε “κλικ” επάνω στη φωτογραφία για να δεις μία μία τις επιλογές που έχεις.


Φέτος η μόδα είναι αρκετά επηρεασμένη από το παρελθόν και τα στοιχεία της δεκαετίας του ’50 είναι must do. Κάνε ρομαντικούς συνδυασμούς και θα δεις την θηλυκότητά σου να εκτοξεύεται αλλά και το αποτέλεσμα να είναι απόλυτα chic. Κάνε “κλικ” για να δεις τις 50s επιλογές που έκανε για εσένα η Σοφία Σούζα.

Read More

And More