Shopping time: Εδώ θα βρεις το φόρεμα που θα βάλεις αυτά τα Χριστούγεννα!

Από ότι κατάλαβες, αυτό που θα μας απασχολήσει σήμερα είναι τα φορέματα που θα φορέσουμε τις γιορτές, γιατί ναι, έφτασε αυτή η ώρα!Πιο συγκεκριμένα, τα μαύρα, τα μεταλλικά και τα κόκκινα μπήκαν στο στόχαστρο και θα σου δώσω μία μεγάλη λίστα με επιλογές για όλα τα γούστα και buget.

Δημιούργησα έναν οδηγό αγοράς με χειμερινά γιορτινά φορέματα που πρόκειται να καλύψουν κάθε style. Ναι, σου το υπόσχομαι!

Μαύρα Φορέματα

Ξεκινάμε με το πιο διαχρονικό φόρεμα που απασχολεί το χώρο της μόδας εδώ και δεκαετίες. Εξάλλου όλες γνωρίζουμε ότι μέχρι και η Coco Chanel είχε δηλώσει πως κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στην κατοχή της ένα little black dress. Το θέμα είναι ότι δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι… little. Μπορείς να βρεις τη γραμμή που ταιριάζει σε εσένα και να ακολουθήσεις τα δικά σου θέλω για τη νέα σου αγορά. Το μαύρο φόρεμα μπορεί να είναι formal, glam, daily, casual. «Μεταμορφώνεται» στο λεπτό με απλές κινήσεις και για αυτό το αγαπάμε τόσο πολύ που θα το φορέσουμε και σε όλα μας τα party!

Δες τι διάλεξε η fashion editor

Sequin

Tα επιλέγουμε για τη γιορτινή περίοδο γιατί απλά δίνουν extra λάμψη!Πλέον τα μεταλλικά φορέματα μπορούν να φορεθούν σε κάθε special occasion και να δώσουν glam στη δική μας εμφάνιση. Ακόμα και φέτος διατηρούν το αγαπημένο τους glam style και τα συναντάμε σε μπλε, χρυσό, ασημένιο, μπρονζέ, πράσινο, ανθρακί. Αν είσαι κορίτσι που αγαπάει τα πάρτι και τις εντυπωσιακές εμφανίσεις, σίγουρα τότε θα αγαπήσεις και τα metallics και αυτές τις γιορτές!

Δες τι διάλεξε η fashion editor

Kόκκινα

Ο φετινός χειμώνας ίσως είναι από τους πιο χρωματιστούς των τελευταίων ετών. Το κόκκινο όμως λαμβάνει μεγάλο χώρο την περίοδο των Χριστουγέννων. Αν είσαι λάτρης αυτής της απόχρωσης τότε αυτή περίοδος είναι αφιερωμένη σε σένα. Ένα κόκκινο φόρεμα μπορεί να σε κάνει να ξεχωρίσεις στο πλήθος ανά πάσα ώρα και στιγμή και να γίνει το βασικό κομμάτι για μια ευφάνταστη εμφάνιση τις γιορτές!

Δες τι διάλεξε η fashion editor

Read More

And More