Σορτσάκια

Το είδαμε: Balmain, Celine, Stella McCartney, Karl Lagerfeld, Isabel Marant, Costume National, Prada, DSquared2, Alexander Wang

Και η υπόκλιση στο βωμό της σεξουαλικότητας συνεχίζεται. Η γυναικεία απελευθέρωση διαδηλώνει στις πασαρέλες ή το διεστραμμένο ανδρικό κόλπο έπιασε. Μίνι και σορτσάκια.

Stella McCartney Άνοιξη / Καλοκαίρι 2010
Ή οι απανταχού σχεδιαστές αντιλαμβάνονται το δυναμισμό της σύγχρονης γυναίκας που δεν μασάει, φοράει αποκαλυπτικά ρούχα, αποδέχεται απόλυτα το σώμα της και δεν έχει να δώσει λογαριασμό σε κανέναν ή αντιλαμβάνονται πως ο μοναδικός στόχος των γυναικών σήμερα είναι να τρελάνουν τους άντρες και τους δείχνουν το δρόμο. Ή και τα δύο.

Isabel Marant Άνοιξη / Καλοκαίρι 2010

Πάντως, το σορτς είναι για άλλη μια σεζόν εδώ και μάλιστα αρκετά κοντό. Οι DSquared2 το έκοψαν με το ψαλίδι, το έκαναν και λίγο πιο χαλαρό, λίγο πιο “αξιοπρεπές” (σε μήκος), όσο ο οίκος Balmain δεν κράτησε καν τα προσχήματα… και ανάβει φωτιές.

Θα το βρεις και σε δέρμα, θα το βρεις και φαρδύ και στενό. Θα το βρεις καυτό και σέξι, αλλά θα το βρεις και σε λιγότερο “προκλητική μορφή”, σε ποιο loose γραμμή. Θα το βρεις γενικώς. Κατέληξε σε αυτό που σε εκφράζει. Πάντως, ένα σορτσάκι οφείλει να είναι στην γκαρνταρόμπα.

Read More

And More